Sophie Marceau: “Néha úgy nézek ki, mint egy használt bevásárlószatyor, de nem gondoltam arra, hogy plasztikai műtéthez folyamodjak”!

Más színésznőkkel ellentétben, a most 53 éves Sophie Marceau soha nem fordult plasztikai sebészhez. Csodálatos ragyogását nem csak a külső, de a belső szépségének is köszönheti!

A szakértők szerint az arc 4 féle öregedési kategóriába sorolható, mely alapján Sophie Marceau a “fáradt” típusba tartozik. Az arc kevésbé ráncosodik, a bőr élénksége fakul, és az eddig ovális forma kissé “elfolyik” lefelé.

Ha ránézünk Sophie Marceaura, nem az jut eszünkbe róla, hogy “hű, hogy megöregedett, hanem az, hogy “milyen fáradt”. A színésznő soha nem akart plasztikai beavatkozáson részt venni, és a botoxot is messziről elutasította.

Meg kell hajolni az élet természetes folyamatai előtt, és nem szükséges különböző kísérletek részesei lenni – vallja a színésznő.

Sophie Marceau számos interjúban hangsúlyozta, hogy minden nő maga dönti el, hogy milyen utat választ. Egyesek inkább mindenáron rejtegetni akarják az éveiket. A megjelenésen lehet változtatni, de a szervezetet nem lehet lecserélni.

Az öregedést el kell fogadni, mint egy természetes folyamatot! – mondta a színésznő, és hozzátette, hogy ő maga teljes békében van azzal, ahogy ő öregszik.

Nagyon sok múlik azon, hogy hogyan fogadjuk az idő múlását. Sophie Marceau titka az állandó mosolygás, ez segíti át minden nehézségen az életben! Természetesen az egészséges táplálkozásra is hangsúlyt fektet, már gyerekkorában megkapta az alapokat, hiszen az édesanyja vitaminokban és tápanyagokban gazdag ételeket főzött. A másik nagyon fontos dolog, amit tehetünk a szépség megőrzése érdekében, az az elegendő alvás.

Összefoglalva, Sophie Marceau szépségének titka túl az 50-en is: egészségesen táplálkozik, sokat mosolyog, sportol, elegendő időt alszik, rendszeresen jár fodrászhoz és kozmetikushoz.

Forrás