A 87 éves nő eredeti menyasszonyi ruhájában ünnepelte a 70. házassági évfordulóját

A 87 éves nő eredeti menyasszonyi ruhájában ünnepelte a 70. házassági évfordulóját

A 87 éves Nancy Lubbers még csak 16 éves volt, amikor egy korcsolyapályán először találkozott a férjével, most a 91 éves Melvinnel. A férfi nem sokkal később megkérte a kezét, és összeházasodtak.

Mindez 70 évvel ezelőtt volt, és a házaspárnak az évek során 5 gyereke, 12 unokája és 21 dédunokája született. Nemrég ünnepelték a 70. házassági évfordulójukat, és a különleges alkalmat egy fotózással tették még különlegesebbé. Nancy az eredeti menyasszonyi ruháját viselte, Melvin pedig egykori katonai egyenruháját. A fotókat a házaspár egyik unokája, Anna készítette, aki profi esküvői fotós.

„A nagyszüleimnek csak néhány fotójuk van az esküvőjükről. Az az ötletem támadt, hogy a nagymamámat az eredeti menyasszonyi ruhájában fotózom, aztán az édesanyám, Melissa, megtalálta nagyapa katonai egyenruháját, amit a koreai háborúban viselt” – mesélte Anna.

Fotó: anna.behning/Instagram

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés volt újra viselni a menyasszonyi ruháját, Nancy így válaszolt: „Valódi megtiszteltetés volt, hogy még jó volt rám.”

„A ruhám különleges darab volt, és szerettem, ezért megőriztem az évek során. Nagyon jó érzés volt újra viselni, és jól éreztük magunkat, miközben felidéztük az esküvőnk napját, és a fotózás is nagyon szórakoztató volt” – tette hozzá.

Melvin is nagyon izgatott volt, és örült, hogy újra a régi menyasszonyi ruhájában láthatta a feleségét. „Ez sok kellemes emléket felidézett.” – mondta. Melvin szeret azzal viccelődni, hogy az eljegyzési gyűrűt egy rágógumi automatából szerezte, de a fiatal pár valójában megengedhette magának, hogy kifizesse a saját esküvőjét. A szertartás utáni fogadást a templom alagsorában tartották, ahol desszertként a torta mellé fagylaltot is felszolgáltak.

A nászútról azonban le kellett mondaniuk, mivel Melvin kénytelen volt bevonulni a hadseregbe, és nyolc hónapig teljesített szolgálatot a koreai háborúban.

Amikor végre hazamehetett, a házaspár elkezdhette a várva várt közös életet. Nancy egy élelmiszerboltban dolgozott, Melvin pedig kereskedő volt, és mellette fenntartott egy farmot is.

Fotó: anna.behning/Instagram

Boldogok voltak együtt, és az évek során azt is megtanulták, mi a jó házasság titka.

„Nem mindig fogtok egyetérteni, néha lesznek nézeteltérések, de ha van ilyen, akkor le kell ülni, beszélni kell róla, és ha választ találtok, és a probléma megoldódott, többé ne térjetek vissza rá” – tanácsolta Melvin.

Nancy hozzátette: „Mindig tiszteljétek egymást akkor is, ha nem értetek egyet. Hozzátok ki a legjobbat a közös életetekből.”

loading...
loading...