Gáspár Virág: “Apám miatt szeretnék pszichológus lenni”

Elképesztően repül az idő, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Gáspár Győző lánya már leérettségizett. Gáspár Virág most az érettségi eredményekre vár, de reméli, hogy ősztől pszichológiát tanulhat, ez a legnagyobb álma.

Gáspár Virág nevét a Győzike Showból ismerhette meg a világ, ám a népszerű reality után Győzike legkisebb lánya teljesen visszavonult, csak nagyon ritkán ad interjút. A Borsnak most kivéltet tett és elárulta, pszichológiát szeretne ősztől tanulni.

“Jelentkeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakára, és bízom benne, hogy elég lesz a pontom ahhoz, hogy fel is vegyenek, mert érdekel az emberi lélek és szívesen foglalkoznék ezzel a jövőben” – mondta a lapnak Győzike lánya, akinek döntésében az is közre játszott, hogy édesapja évek óta depresszióval küzd, rajta is szeretne segíteni.

“Alapvetően érdekel az orvostudomány, különösen az emberi elme és a lélek. Izgalmasnak találom, hogy milyen sokszínűek vagyunk, mégis valahogy egyformák. Persze apám miatt is szeretnék pszichológus lenni, hiszen régóta látom, mit művel vele a mentális betegsége. Rengeteget beszélek vele erről. Nemrég pedig vettem neki egy pszichológiával foglalkozó könyvet, ami egyébként nagyon tetszik is neki” – mondta Gáspár Virág.

“Remélem, egyszer szakemberként segíthetek majd neki, hogy leküzdje a démonjait” – jelentette ki Győzike kisebbik lánya.

Virág szerelmével hamarosan Budapestre költözik, a tanulás mellett kicsit bulizni is szeretne, mielőtt végleg elkötelezi magát Krisztián mellett.

loading...
loading...