Botrány: A menyasszony olyat tett, hogy az anyósa azonnal visszakérte tőlük a pénzt, amit az esküvőjükre adott

Ezt az érdekes történetet az interneten találtuk, és megosztjuk veletek. Interneten közzétett levelében egy fiatal feleség (nevezzük Máriának, a férjét pedig Jánosnak) leírja a sztorijukat:

Már öt év telt el az esküvőjük óta, az anyós pedig folyamatosan rágta a fülüket, hogy mikor lesz unokája. Ők ellenben biztosak voltak abban, hogy nem akarnak gyereket, és a férj mindig elterelte a szót, ha az édesanyja ezt a témát erőltette.

Tudni kell, hogy az esküvő után három évvel János egyszer kifakadt, hogy nem biztosak benne, hogy egyáltalán akarnak gyereket, egy évvel később pedig műtéti beavatkozást végeztetett magát a gyermekáldás elkerülése érdekében.

Az anyós persze nem tudta ezt.. Aztán egy grillpartin az anyós rászólt a menyére, hogy inkább vizet igyon, mert sosem lehet tudni… Mikor pedig a nő hárított, az anyósból kibukott, hogy ez nem igazi család, csak akkor lesz az, ha majd lesz gyerek.

Ekkor a férj nem bírta tovább, és hogy lezárja a dolgot, elmondta, hogy ők már megtették a lépéseket, hogy ez ne következzen be.

Az anyós ekkor sírógörcsöt kapott, majd mikor hazament, másnaptól a közösségi oldalán folyamatosan posztolt arról, hogy mennyire csodálatos dolog az anyaság, És azt is leírta: “úgy látszik nem voltam elég jó anya, ezért nem lehet unokám”.

A későbbiekben próbáltak rá racionális érvekkel hatni, a konfliktus azonban eszkalálódott, végül pedig az anyós visszakérte azt a pénzt, amit a pár esküvőjére fordított. Összesen másfél millió Ft-ot.

De kinek lehet igaza? Mi nem szeretnénk egyik fél partjára sem állni… Neked mi a véleményed?