Milyen formájú a mutatóujjad? Ezt árulja el, nézd meg te is!

Újra és újra meg tudunk lepődni, hogy milyen pontos személyiségrajz adható egy-egy vonásunk, testrészünk formája, alakja alapján. Ezek közül talán a legfontosabb a mutatóujjunk.

Te melyik típusba tartozol a mutatóujjad alakja alapján?

Íme, a típusok:

A típus

Hajlamos vagy rá, hogy megtarts magadnak, mit érzel. Egyedi ember vagy, rengeteg olyan gondolattal, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, szinte senki sem osztja őket.

Bár szereted, ha kifelé erősnek tűnsz, valójában nem érzed magadat elég stabilnak. Fontos számodra az egyenesség és magas az erkölcsi mércéd, éppen ezért nagyon ki tud akasztani a hazugság és a képmutatás, valamint az igazságtalanság.

Jó érzéssel tölt el, ha tehetsz másokért, és erősen vágysz rá, hogy mások is viszonozzák a kedvességedet. Amikor ez nem teljesül, hatalmába kerít a szomorúság.

Érdemes lenne néha saját magaddal és a saját igényeiddel is foglalkoznod: Te is ember vagy, természetes, hogy Neked is szükséged van erre-arra.

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” komment beírása után gördítesz lejjebb!

B típus

Te vagy az az ember, aki sokkal érzékenyebb és álmodozóbb, mint mutatja. Ez a tulajdonságod azonban nem akadályoz Téged az életben, éppen ellenkezőleg! Segít abban, hogy elérj mindent, amit csak szeretnél, és amit megálmodsz!

Természetesen azt is tudod, hol fogd meg a munka végét! Ráadásul az emberek is igen fontosak a számodra, többnyire jobban szeretsz mások társaságában lenni, mint egyedül.

Bár magadtól nem létesítesz túl sok új kapcsolatot, örömmel veszed, ha más kezdeményez. Ha pedig valakit megszeretsz, akár a sírig kitartasz mellette mint barát mellett. Ami a szíveden, az a szádon: nagyon szókimondó vagy, amit nem mindenki visel könnyen!

Néha azonban hajlamos vagy rá, hogy “csendben szenvedj”, ami sokszor teljesen felesleges. Érdemes gyakorolnod, hogy kérj segítséget!

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” komment beírása után gördítesz lejjebb!

C típus

Kissé konzervatív, de nagyon nyílt szívű, jó lelkű ember vagy! Nem könnyű téged megbántani, mert hamar megbocsátasz. Számodra nem fontos a kivagyiság és az erőfitogtatás, képes vagy reális engedményeket tenni mások felé, mert az emberséget többre tartod a tünékeny egófényezésnél.

Bár nem szereted nyíltan reklámozni az érzelmeidet, ez elsősorban azért van így, mert félsz, hogy megbántanak, visszaélnek a nyíltságoddal.

Ugyanakkor rendkívül nyílt és őszinte vagy minden szándékod, gondolatod terén: a hazugságnál semmi sem áll tőled távolabb!

Jó szíved miatt már többször megégetted magad, ezért óvatosabb vagy az új ismeretségekkel. Ha valami megígérsz, ahhoz tűzön-vízen keresztül tartod magad, rendkívül megbízható ember vagy.