Miként szorítjuk ökölbe a kézfejünket: elárulja, milyen a személyiségünk karaktere. Kipróbáltam, és rám nagyon igaz!

Vannak olyan gesztusok, amelyekkel többféle érzelmet is kifejezhetünk. Az ökölbe szorított kéz sok mindent jelezhet, nemcsak haragot, vagy azt, hogy szó szerint nagyon szorítunk valamiért vagy valakiért!

Éppen ezért az, hogy hogyan, és miért szorítsuk ökölbe a kezünket, árulkodik arról, hogy milyen személyiség típushoz tartozunk.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy az alábbi ábrán látható A,B és C variáns közül hogyan szorítod ökölbe a kezed, majd elolvasni a hozzá tartozó leírást!

A típus: Azok az emberek, akik az A típusba tartoznak, kifejezetten könnyed, harmóniát sugárzó, ám egy kicsit túlzottan érzékeny emberek. Nem hamarkodsz el semmit, alaposan átgondolod a dolgokat, mielőtt cselekednél. Törekszel a harmónia és az egyensúly fenntartására, és talán éppen ezért is igen diplomatikus vagy, az emberek szeretnek, könnyedén megtalálod velük a közös hangot. Könnyen lehet, hogy fiatal éveidben túlzott érzékenységed miatt remek kommunikációs készségeid ellenére is a szokásosnál visszahúzódóbb vagy érzelmi téren, ez azonban a korral akár az ellenkezőjébe is átcsaphat.

B típus: Karizmatikus személyiség vagy, akit rendkívül sok minden felvillanyoz az életben! Gondolkodásodat a kreatív, változatos képzettársítások, jó ötletek jellemzik! Mindenre kíváncsi vagy, és mivel sok minden érdekel, mindenkivel megtalálod a közös beszédtémát. Egy kicsit túlzottan is őszinte vagy, nagyon nehezen megy, hogy köntörfalazz! Pár konfliktusok forrása lehet a túlzott őszinteséged, mégis azt vallod, hogy vannak olyan értékek az életben, amik megérik, hogy miattuk akár vitába is keveredj!

C típus: Rendkívül intelligens, azonban jobbára introvertált beállítottságú személyiség vagy. Viszonylag kevés számú emberrel tartasz kapcsolatot, ezek viszont tartalmas, mély emberi kapcsolatok! A problémáidat is kevesekkel osztod meg, azonban ennek az az előnye, hogy megtanulod a gondokat a legtöbb embernél jobban és hatékonyabban kezelni. Rendkívül nyugodt a vérmérsékleted, nagyon nehéz téged felhúzni! Bár szereted a társadalmi érintkezés különböző formáit, viszonylag több egyedül töltött, nyugodt énidőre van szükséged!