Itt a híres gyűrű teszt: melyik ujjadon hordod a gyűrűt – elárulja, milyen erős az akaratod!

Neked mennyire erős az akaratod? A gyűrű viseléséről azt hisszük, tudatos, de a döntést részben tudatalattink hozza meg, és ezáltal személyiségünkről árulkodik. Válaszd ki tehát, hogy melyik ujjadon hordod a gyűrűt, és olvasd el a hozzá tartozó leírást az alábbiakban!

HÜVELYKUJJ

Ha a hüvelykujjadon viselsz gyűrűt, formabontó és provokatív személyiséggel rendelkezel, akitől nem áll távol a merészség. Kreatív vagy, könnyen megtalálod az új utakat, bár a konzervatív emberek néha ferde szemmel nézhetnek rád!

MUTATÓUJJ

Amennyiben a mutatóujjadon viselsz gyűrűt, az arról árulkodik, hogy szívesen irányítasz, és nem érzed jól magad, hogyha más kezében van a gyeplő! Remek az üzleti és vezetői érzéked, azonban maximalizmusod néha akár ridegségbe is átmehet! Kevesen tudják azonban, hogy van egy gyengéd és kedves oldalad is, a magánéletben igen hűséges, kitartó és megértő ember vagy.

KÖZÉPSŐ UJJ

Ha a középső ujjadon hordod a gyűrűdet, az önálló és magabiztos jellemre vall. Fontos számodra a függetlenség, hogy ne mások diktáljanak neked, de ez nem jelenti, hogy magadnak való lennél. Számodra a legtöbbet a szeretteid és a családod jelentik, és a velük való törődést remekül összeegyezteted a saját akaratod érvényesítésével és a függetlenséggel. Bár nem vagy egy könnyű természet, bájos, optimista és vidám személyiség vagy, akit rengetegen szeretnek!

GYŰRŰSUJJ

Amennyiben a gyűrűsujjadon viseled a gyűrűt, az arra utal, hogy egy kissé konzervatív, azonban érzelmes, gondoskodó és rendkívül jólelkű ember vagy. Elfogadod az embereket, és nagyon fontos számodra, hogy segíthess nekik, és jókedvre deríthesd őket. Tiszta szívből tudsz adni, segítesz, és jó tanácsokkal látod el a környezetedet.

KISUJJ

A kisujjon hordott gyűrű bizalmatlanságra utal. Kicsit visszahúzódó ember vagy, igazi magányos farkas! Tartasz attól, hogy ha másokkal megosztanád a gondolataidat és az érzéseidet, az bonyodalmakat szülne. Viszont remekül megtanultál alkalmazkodni, és magad megoldani a helyzeteket! Erős intuícióval bírsz, amely segít abban, hogy viszonylag könnyen ráérezz az emberek gyengeségeire, valamint arra, hogy mire vágynak. Hosszú távon azonban nem érzel arra motivációt, hogy megtarts őket a környezetedben.

NEM VISELSZ GYŰRŰT

Ha nem hordasz gyűrűt, az arra utal, hogy egyszerű, letisztult, és praktikus személyiség vagy. Nehézséget okozhat azonban az elköteleződés, illetve a mélyebb kapcsolatok kialakítása. Remekül alkalmazkodsz a mindennapokban, a gyorsan változó világhoz, és te még a jég hátán is megélsz!

Neked mi a véleményed?