Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

Válassz egy házat és tudd meg, vajon mi bujkál mélyen a lelkedben. Izgalmas ez a teszt!

Hat különböző épületet mutatunk most neked. Válaszd ki, amelyik elsőre valamiért megragadja a tekinteted. Nincs jó vagy rossz válasz, hallgass a belső hangodra! Ezután nézd meg, mit üzen a lelked a legmélyebb bugyrából. Izgalmas ez a teszt!

1. Titkon arról álmodozol, hogy végre egy kicsit elvonulhass a világtól. Lelked pihenésre, felüdülésre vágyik. Teljesen elzártad magad elől az érzéseidet, van mit feldolgozz, csak arra a hétköznapi rohanás, a munka, a család nem ad lehetőséget. Legszívesebben egy kis házikóban töltenél egy hétvégét. Merd bátran felvállalni önmagad. Nézz szembe a múltaddal!

2. Néha úgy érzed, az élet nem adta meg neked mindazt a jót, amit érdemelsz. Lelked mélyén valakire féltékeny vagy, amiért neki több jutott az életben. Érthető, hogy vágysz te is a kényelemre, és a szépségre, de nézz magadba, és gondold végig, hogy ezért mindent meg is tettél-e. Változtass egy kicsit az életeden, tűzz ki célokat, és még az is lehet, hogy ha végigmész ezen az úton, képes leszel megteremteni magadnak az álmaidat. Tegyél érte!

3. Szereted a hazádat, valamint vonzódsz a vidéki élethez. Az is lehetséges, hogy olyan titkokat őrzöl a tudatalattidban, melyeknek köze van a hazához, a régi szokásokhoz, az őseidhez. Legszívesebben bebarangolnád az országot? Tervezz meg egy remek kirándulást, vagy akár több hétvégére szóló túrázást. Kutasd fel az őseidet, de lehet, az is segít, ha családfát készíttetsz.

4. Megmagyarázhatatlan számodra, de mindig is azt érezted, hogy egy másik családhoz tartozol. Soha nem találtad igazán a helyed. Ideje tisztázni magadban azt, mit is szeretnél, hová is tartozol, ki is vagy valójában. Ha letisztul benned a kép, rátalálsz valódi otthonodra, önmagadban. Merj a szívedre hallgatni, ne csak a fejed vezéreljen!

5. Te szeretsz szórakozni, imádod a társaságot. Kalandozol, de már legbelül legszívesebben megállapodnál. Családot szeretnél, gyerekeket, egy szép házat. De ezen az úton még nem igazán indultál el. Ha bármi akadálya van, te tudsz tenni ellene. Nézz szembe a valósággal, mi rejtőzik benned, ha végre bevallod magadnak is, hogy ez igaz, lesz esélyed mindent meg is teremteni hozzá. Kezdj bele!

6. Olyan időszaka van az életednek, amikor fognád magad és elindulnál a nagyvilágba. Lelked azt súgja, indulj el. Természetesen, ha bárkit vagy bármi fontosat magad mögött hagysz, csak felelősségvállalás mellett tedd azt. De nem lehet egy életen át csak ábrándozni valamiről, és elnyomni ezeket az érzéseket. Váltsd valóra az álmaidat, ez a te életed!