A férfinak, aki nyomtalanul eltűnt – A Karma úgyis utolér!

Ez már csak így van. Mindig…

Azt hittem, a barátom vagy.

Tudod egyáltalán, hogy mi az? Ismered az alapvető tulajdonságait egy barátnak? Gondolom ismerni és megérteni két külön dolog. Én bolond, hogy megkérdeztem.

Előbb utóbb azt fogod kívánni, bár ne szívódtál volna fel. Amit velem tettél nem engem minősít, hanem rólad mond el mindent.

Az olyan emberek miatt, mint te, rengetegen kételkednek magukban, mert valaki egyik pillanatról a másikra faképnél hagyta őket. A Karmának különleges módszerei vannak, hogy móresre tanítsák az ilyen embereket. A te leckéd is úton van, ne aggódj.

Csak azért, mert valami személyes problémád van, nem vagy feljogosítva arra, hogy átverj másokat.

Azt mondtad, nem tudsz az én problémáimmal foglalkozni, de képzeld, SOSEM VÁRTAM EL TŐLED! Emlékszem, ezt többször is elmondtam. Nem tudsz megpróbálni segíteni másokon, amíg te sem vagy rendben.

Ha valami rosszat tettem vagy mondtam, sajnálom. De ahelyett, hogy eltűntél, el kellett volna mondanod, ha valamivel megbántottalak.

De te túl gyáva vagy és nem vagy elég érett ahhoz, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat.

Te, kedvesem, a manipuláció mestere vagy. Eléred, hogy az emberek higgyenek neked és megbízzanak benned. Az ember olyan természetesnek veszi, hogy melletted biztonságban van, hogy az félelmetes.

Megállapodtunk, hogyha az egyikünk úgy érzi, többet akar a másiktól, akkor azt meg fogjuk beszélni. Ez volt a baj?

Pedig olyan magabiztos voltál, hogy ez részedről nem is lesz kérdés. Azt pedig tudom, hogy én nem akartam tőled mást. De őszintén, már a barátságodra sem vágyom. És befejeztem, hogy keresselek, remélve, hogy elmagyarázod, mi történt.

Azt viszont nem mondhatod, hogy nem harcoltam érte. Én nem adok fel semmi és senkit. De most saját lelki békém és épelméjűségem érdekében elengedtem ezt a dolgot. És itt leszek, amikor/ha készen állsz a szemembe nézni.

Amennyire én tudom, nem ezt érdemeltem tőled. A saját problémáim ellenére is mindig ott álltam melletted, támogattalak. Nem mintha önző okokból elhanyagoltalak volna. Sőt, épp ellenkezőleg.

És te mit csináltál?

Eltűntél. Szó nélkül, magyarázat nélkül.

Hogy miért? Mert gyáva vagy és hamis. Hány maszkot vehet fel egy ember? Abban sem vagyok biztos, hogy a saját arcodat felismered, neked annyi van.

Én ezt most lezárom. Egyértelmű, hogy nem fogom megkapni a magyarázatot, amit érdemlek. Ezt senki nem érdemli mástól, és remélem, egy nap rájössz majd erre és megbánod hogyan bántál velem.

Őszintén remélem, hogy egy nap majd bocsánatot kérsz tőlem, de biztos nem fogok féllábon állni, amíg erre várok.

És én megbocsájtok, hisz szerettelek.

Forrás: GoodStuff.hu