Így ismerheted fel azt a személyt, akit már születésed előtt társadnak választottál

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy már jóval születésed előtt tudtad, ki lesz számodra az igazi, és kiválasztottad őt? Ha azt mondanánk, hogy még azelőtt kiválasztottad őt, hogy az „én” fogalma egyáltalán kialakult volna, még mielőtt önmagadat kiválasztottad volna?

De olyan világban élünk, ami arra késztet bennünket, hogy ne higgyünk az ilyen szerelemben. Ez a világ arra késztet minket, hogy a szeretetet anyagi formájában lássuk, és úgy gondoljuk, nincs benne semmi magasztos és mámorító.

A kapcsolatok tele vannak hazugságokkal, megtévesztésekkel és csalásokkal, és a modern világ durvasága miatt úgy érezhetjük, a szerelmet szinte lehetetlen megtalálni, és az igazi soha nem jön el.

De ne aggódj! Már kiválasztottad azt a személyt, akivel együtt kell lenned. A sok borzalmas kapcsolat, amin keresztül kell menned, csak egy próbatétel, hogy kiderüljön, megérdemled-e a választottadat.

Már régen kiválasztottad azt a személyt, aki gyönyörűvé varázsolja az éjszakáidat és a nappalaidat. Úgy érzed majd, hogy a világ összes ideje sem lenne elég, hogy elmondd neki mindazt, amit iránta érzel, és, amire vágysz. Mindig azt érzed majd, hogy kifutsz az időből.

A lelked táncolni fog a jelenlétében, és biztosít arról, hogy ő a kiválasztott. A tested értékelni fogja az érintését, és még többre vágyik majd. Hatalmas örömedet leled majd mindabban, amit ő kínálhat neked. Ez a szerelem táplálja és kielégíti a lelkedet, teljessé teszi az életedet.

Ez a szerelem megmutatja neked mi mindenre vagy képes, és mennyi mindent elérhetsz, méghozzá könnyűszerrel. Ő tudni fogja, milyen érték rejlik benned, és elmondja, mennyire fontos vagy a számára és a téged körülvevő világ számára egyaránt. Ez nem csak a lelkedet tölti el megelégedéssel, de célt ad az életednek, és békességgel tölt el.

Hogy ismerheted fel őt?

Ennél mi sem egyszerűbb. Az a boldogság, amit a lelked mélyén érzel, amikor mellette vagy, elárulja, hogy ő az igazi. A tested másképp reagál az ő közelségére. Félénk leszel, és szükségét érzed majd, hogy rád figyeljen.

Mellette megérted, mit jelent igazán boldognak lenni. Mellette kényelemben érzed magad, nem csak testileg de szellemileg is. Ami a tested fizikai reakcióit illeti, könnyen meglehet, hogy érzed majd azokat a bizonyos pillangókat a gyomrodban, és az ellenállhatatlan vágyat, hogy észrevegyen téged.

Mi történik, amikor nincs melletted?

Nem tudod, mihez kezdj magaddal. Csak ülsz, és vársz rá, mintha semmi egyebet nem tehetnél. Nem lesz nyugtod, amíg nincs melletted, és egy idő után ahhoz is szükséged lesz hozzá, hogy egyáltalán el tudj mosolyodni. És észre sem veszed majd, mennyire függesz tőle. Ilyen csak egyszer történik meg az életben.

Ez a kiválasztott személy még egy dolgot megtesz érted. Értelmet ad az életednek. Mindig különlegesnek érzed magad, amikor mellette vagy, ezért úgy fogod gondolni, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél.

Amint ezt érezni kezded, elkezdesz dolgozni azon, hogy a lehető legjobb ember légy. És ez csodálatos érzés lesz, amely táplálja a lelkedet.

A választott személy segít megfeledkezni a magányról. Bizony, volt részed néhány magányos napban, és szomorú éjszakában, de ő mindezt elfeledteti veled, mintha soha meg sem történt volna.

Elfelejtesz minden fájdalmat és szomorúságot, nem érzel mást, csak a mérhetetlen szeretetet. Ez az ember pozitív változásokat hoz az életedbe, a hatására megváltoztatod a megjelenésedet is. Úgy érzed, igazi áldás, hogy az életed része lehet, és mellette sokkal boldogabb ember leszel.

Meg fogod érteni, mit jelent valójában áldottnak lenni. Tudni fogod, hogy olyasminek vagy a birtokában, amit a legtöbb ember nem kap meg, és amiért egyesek irigyelnek is. De ez nem fog befolyásolni téged. Minden, amire vágysz, hogy pozitivitással és boldogsággal töltsd meg az életed.

Elégedett leszel magaddal, és jól érzed magad a bőrödben. Ez a személy azt érezteti veled, hogy neked van a legszebb tested, a legszebb bőröd, hogy te vagy a legszebb ezen a világon. Jól fogod érezni magad, és ez meglátszik a személyiségedben is, magabiztosabb leszel, és jobban kommunikálsz majd.

Minél jobban értékelnek, annál magabiztosabb leszel. Semmilyen bizonytalanság vagy trivialitás nem lehet rád hatással. Te a helyes irányban haladsz.

Mit tehetsz, hogy megszerezd ezt a személyt?

Nem kell sokat tenned. Elég, ha nem éred be kevesebbel, mint amennyit szerinted érdemelsz. Ne hagyd, hogy a bizonytalanság és a magány határozzák meg, ki a megfelelő személy a számodra. Hidd el, hogy életed szerelme bármikor megjelenhet.

• Ne kötelezd el magad valaki mellett pusztán testi szükségletek miatt.

• Várj arra a személyre, aki lángra lobbantja a szívedet.

• Várj türelmesen arra a szerelemre, ami teljesen megváltoztatja majd az életedet.

• Várj arra a szerelemre, amitől jobban érzed magad a bőrödben.

• Várj arra a szerelemre, amitől végtelennek érzed magad.

• Várj arra a szerelemre, amelyről azt érzed, hogy Isten áldása.

• Várj a szerelemre, amit mindig is úgy gondoltad, hogy megkaphatsz.

• Várj a szerelemre, amelyet már kiválasztottál magadnak. Légy türelmes!