Majdnem 30 év boldogság: csak rá kell nézni Pierce Brosnanra és feleségére és elolvadunk

Mindenki ilyen csodás házasságot szeretne, mint az övék. Vajon mi a titkuk?

Mitől működik ennyire jól Pierce Brosnan és felesége házassága? A szerelem teszi? A közösen eltöltött idő? Az őszinteség? A titkot mi sem tudjuk, de elég csak megnézni a róluk készült képeket és máris láthatjuk, hogy mennyire csodás a kettőjük között lévő kapcsolat! Szerintünk ők a mai Hollywood egyik követendő példája!

A színész és felesége, Keely Shaye Smith nemrég ünnepelték sokadik házassági évfordulójukat, és boldogabbak, mint valaha. Pedig biztos, hogy sok mindent átéltek már ketten, de ha bárhol megjelennek kézen fogva, mindenki őket nézi. Árad belőlük a szeretet, a szerelem, és egyszerűen jó rájuk nézni. Megpróbáltunk egy kicsit utánajárni, hogy mi a jó kapcsolatuk alapja.
Pierce Brosnan színész sosem félt kifejezni a szerelmét felesége iránt.

A pár 1994-ben találkozott, amíg Keely Cabo San Lucasban dolgozott

2001-ben Írországban egy kápolnában házasodtak össze. A házaspárnak két fia született. Dylan most 21 éves, Paris pedig 17.

Így négyen együtt alkotják ezt a csodás családot

A James Bond filmek szuperhőse sok interjúban elmondta már, hogy azért szereti feleségét, mert nagyon szenvedélyes.

“Keely-nek van egy különleges ereje, hogy amikor ránézek csak azt látom, hogy nem tudok nélküle élni, és elgyengülök” – mesélte egy interjúban Brosnan.

A házaspár bárhol jár mindig csókolózik, ölelkezik, egyszerűen látszik, hogy úgy szeretik egymást, mint a tinik.

Pierce Brosnan szerint a házasságuk egyik alapja a minőségi együtt töltött idő

Köszönöm a szerelmed”írta Pierce nemrég egy fotóhoz, amihez rekordmennyiségű komment érkezett és mindenki odáig volta képért. Nem csodáljuk. Mi is odáig vagyunk érte, micsoda vallomás!

Forrás: GoodStuff.hu