Ha komolyan vennél engem, nem játszanál velem…

Ha komoly kapcsolatot akarsz valakivel, akkor nem játszadozol vele. Nem várod el, hogy a másik olvasson a gondolataidban. Hitelesen cselekszel. Kiöntöd a szíved. Őszinte vagy.

Ha szeretsz valakit, nem felejted el felhívni. Nem hagyod kétségek között vergődni bármiről is legyen szó. Nem hagyod szándékosan olvasatlanul az üzeneteit. Nem hazudsz a terveidről, a szándékaidról, hogy érdekesebbnek tűnj.

A szerelem nem az álarcok játéka!

Ha komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor ne játszd a nehezen megszerezhetőt. Valld be az érzéseidet. Bókolj. Kezdeményezz beszélgetést. Kérd, hogy töltsetek együtt időt. Értékeld a szerelmed az első naptól kezdve.

Ha tényleg szereted, nem hagyod, hogy a kapcsolat egyoldalúnak tűnjön. Nem küldesz vegyes vagy félreérthető jeleket. Akkor időt szánsz a kacérkodásra, a beszélgetésekre, megpróbálod elérni, hogy különlegesnek és fontosnak érezze magát.

Ha igazán vele akarsz lenni, akkor ne próbáld meg féltékennyé tenni vagy kétségek között hagyni. Ne hasonlítsd az exeidhez, ne dicsekedj a korábbi kapcsolataiddal. Ne keltsd olyan érzéseket benne, mintha bárkivel is versenyeznie kellene.

Ne éreztesd vele, hogy bármelyik percben elveszíthet téged, mert a lehetőségeid végtelenek. Ha igazán szereted, akkor egyszerűen nem teszel ilyesmit. Nem mondod le a randevúkat, hogy elérhetetlennek tűnj és nem kényszeríted arra, hogy bármit is meg kelljen tennie a figyelmedért.

A szerelem nem ilyen…

A komoly kapcsolatok alapja a tisztelet és a megbecsülés. A kölcsönös érdeklődés a másik fél iránt, az elfogadás, a figyelem és a mély szeretet. Egymás kezébe helyezitek a szíveteket, feltárjátok a másik előtt a legmélyebb érzelmeiteket, ami nem játék.

Nagy a kockázat? Igen!

De, ha tényleg komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, akkor megéri…

Forrás: GoodStuff.hu