Ez a nő 20 éve egyáltalán nem mosott hajat, így néz ki most

Francesca Cluney egyszerűen gyűlöl hajat mosni, ezért nem törődve a társadalmi normákkal fogta magát és egyszerűen felhagyott vele.

A brit nő 6 évesen kezdte el megnöveszteni a haját, ami 12 éves korára már a derekáig ért. A hajmosást viszont ki nem állhatta, mivel nagyon sok macera volt vele, egy hajszárítás majdnem egy órájába telt.

Egyszer az édesanyja barátnője felvetette neki, hogy próbálja ki, hogy mi történik akkor, ha nem mos hajat. Ő pedig megtette.

Az első néhány hónapban a haja borzasztóan zsíros volt és a fejbőre is nagyon viszketett, ám idővel ezek a problémák teljesen megszűntek, a haja elkezdett magától tisztulni.

A ma már 32 éves nő azóta sem mosott hajat, és köszöni szépen nagyon jól megvan így. A hajkoronája azóta már a földig ér – ugyanis fodrászhoz sem szeret járni – egyedül a kifésülés az, ami elvesz egy kis időt az életéből, de ezt szívesen vállalja, noha ezt sem teszi minden nap.

Érdekességként jegyzi meg, hogy a hajmosás nélküli életmód előnyeként megfigyelte azt is, hogy a haja minden illatot magába szív, így emlékezteti arra, hogy hol és kikkel volt.

Ez azért nem feltétlenül mindig pozitív, de ez már csak a mi véleményünk. Ti hogy vélekedtek a hajmosás mentes életmódról?