Ez a 3 legnehezebb természetű csillagjegy – Te kijössz velük?

Az alábbi három csillagjegy szülöttei azok, akik mellett a legnehezebb az élet. Persze csak addig, amíg valaki meg nem tanulja kezelni őket!

Természetesen nemcsak a horoszkópok alakulásától függ az, hogy valakinek milyen az alaptermészete, hiszen a neveltetés, a körülmények, a szocializációs közegek, az élettapasztalatok és számtalan más faktor is hatással van rá. De azért a csillagok állása is igen nagy befolyással bír, ha arról van szó, hogy valakinek milyen a habitusa, hiszen meghatározza az alapvető személyiségjegyeket.

Íme, az a három csillagjegy, akiket a legnehezebb elviselni:

#3 IKREK

Az egyik legrosszabb tulajdonságuk, hogy hajlamosak rosszindulatúnak és kegyetlenek lenni, ha a céljaik azt kívánják meg. Ehhez adódik hozzá, hogy gyakran nyafognak, hevesen viselkednek, szinte mindig nagyon élénkek, beszédesek és harsányak. Éppen emiatt sokszor csak üres szavakkal dobálóznak, ez pedig ahhoz vezethet, hogy a környezetük már azt is nehezen hiszi el, amit kérdeznek…

via GIPHY

#2 KOS

A leghevesebb csillagjegy szülöttei forrófejűek, makacsok, büszkék és magabiztosak. Ezekkel sok embert megfélemlíthetnek, ami a legtöbb esetben nem pozitív benyomásokkal társul. A céltudatosságuk mellett jellemző rájuk a “cél szentesíti az eszközt” mentalitás is, így nem érdekli őket, hogy mi mindenen kell átgázolniuk, vagy esetleg ki mindenkin.

#1 SKORPIÓ

Bizonyám: a Skorpió a legnehezebb természettel bíró csillagjegy. Nemcsak könyörtelenek, de önimádók és érzéketlenek is. Ehhez jön még az, hogy természetadta vonzerejükkel könnyűszerrel képesek “tőrbe csalni” áldozataikat, hogy aztán kizsigereljék őket. Mindezt ráadásul könnyedén, hidegvérrel teszik.