Amikor testvérével felült a repülőre, fogalma sem volt róla, hogy ez az út örökre megváltoztatja az életét

Egy belga buszsofőr, Alexander, gondolt egy merészet, és szokatlan módon kérte meg barátnője kezét. Ettől a lánykéréstől, a hideg is kirázott, ugyanis nem csak a lánykérés történt meg, hanem rögtön az igen kimondása után meg is történt az esküvő. A dolog különlegességét pedig az is fokozta, hogy mindez egy repülő fedélzetén történt, 3000 láb magasságban.

lanykeres-eskuvo-repulon

Manapság egyre extrémebb lánykérésekről hallhatunk, de ilyennel még eddig nem találkoztunk. Marieke, egy nap azt az ajánlatot kapta, hogy menjen el testvérével egy wellness nyaralásra, amit “véletlenül” nyertek.

A lány örült annak, hogy végre ki tudnak kapcsolódni. Nem sejtette, hogy milyen szervezkedés zajlik a háta mögött. Titokban a lány és barátja, Alexander rokonai mind jegyet váltottak arra a repülőre, ami épp a csajos hétvégére indult. Felszállás után Alexander utaskísérőnek öltözve, éppen kiszolgálta a vendégeket, amikor egy nagy virágcsokorral állt meg Marienke előtt, hogy megkérje a kezét.

A lány nagyon meglepődött, de az igazi sokk akkor következett, amikor megtudta, hogy sminkes, menyasszonyi ruha, fodrász áll a rendelkezésére. Tájékoztatták, hogy mindenki abban fog segíteni neki, hogy minél hamarabb elkészüljön, hiszen mindjárt kezdődik a szertartás. A lány alig kapott levegőt az izgalomtól, és a boldogságtól. Amikor meglátta, hogy rokonai és barátai is mind ott ülnek a repülőn, szinte elájult a boldogságtól.