A lélekszámod megmutatja mire van leginkább szüksége a lelkednek

Mindannyiunk szíve mélyén rejlik egy vágy, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Mindannyian különböző dolgokra vágyunk, és míg egyesek számára teljesen világos, mit is szeretnének valójában, nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.

A számok rendkívüli fontossággal bírnak ebben a világokban és más világokban is, akár hiszel ezeknek a világoknak a létezésében, akár nem. Ha belemerülsz a számmisztikába, valóban megismerheted önmagadat, megtudhatod ki vagy, és ki voltál az ezt megelőző életeidben. Egyesek szerint ez butaságnak hangzik, de ha valaha is kiszámoltad az életútszámodat, tudni fogod, hogy mindez mennyire igaz.

A lélekszámod teljesen egyedi, és érdemes vele foglalkozni. Ez az a szám, ami elárulja, mi az, amire a szíved legmélyén vágysz. Ahhoz, hogy megkapd ezt a számot, számokká kell alakítanod a teljes neved betűit, és össze kell adnod ezeket a számokat.

Hogy kaphatod meg a lélekszámodat?

Ahhoz, hogy megkapd ezt a számot, a teljes nevedre szükséged lesz. Mutatunk egy példát, hogy lásd, pontosan hogy is kell számolnod. Ha valakinek például Mary Jane Castor a teljes neve, a számsor a következő lesz: 4 + 1 + 9 + 7 + 1 + 1 + 5 + 5 + 3 + 1 + 1 + 6 + 9 = 53

Ezután ezt az értéket is össze kell adni, hogy egyjegyű számot kapjunk eredménynek:

5 + 3 = 8

Tehát Mary lélekszáma a 8.

A táblázatban található értékek alapján te is kiszámolhatod a lélekszámodat. Ha ezzel megvagy, olvass tovább, hogy megtudd, pontosan mit jelent ez. Az ékezetes betűk helyett használd az ékezetnek megfelelő betűjét, az Á pl. A-t jelent, míg az Ő betű O betűt. Egyesek úgy gondolják, hogy a lélekszámnak nem egyjegyű számnak kell lennie, ez a módszer azonban egyjegyű számokkal működik. Ha többjegyű számot kapsz eredményként, és úgy érzed, ez rezonál a lelkeddel, bármelyik számmisztikával foglalkozó oldalon ellenőrizheted az eredményt.

Ha a lélekszámod 1-es

A szíved mélyén leginkább arra vágysz, hogy szabad lehess, és megfelelően kifejezhesd önmagadat. Az a típusú ember vagy, aki szeretne kifogások és megalkuvás nélkül önmaga lenni.

Nem szereted visszafogni magadat, és ha olyan helyzetbe kerülsz, ahol nem lehetsz teljesen önmagad, úgy érzed, megfulladsz.

Ha a lélekszámod 2-es

A szíved legmélyén arra vágysz, hogy törődjenek veled, gondoskodjanak rólad. Mindennél jobban vágy a teljesség, a beteljesülés érzésére, és noha ez nem olyasmi, amit gyorsan vagy könnyen megtalálhatsz, minden nap erre törekszel.

Nagyon sok mindenre vagy hajlandó azokért, akiket szeretsz, és ők látni fogják, mennyi energiát és erőfeszítést fektetsz a kapcsolataidba.

Ha a lélekszámod 3-as

Arra vágysz, hogy minél jobban inspirálhass másokat. Lehet, hogy gyakrabban szorulsz háttérbe, mint szeretnéd, de mindent megteszel annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből.

Mindennél inkább arra vágysz, hogy te lehess az a fény, amit mások keresnek a sötétségben.

Ha a lélekszámod 4-es

A leginkább kényelemre vágysz. Belefáradtál már az állandó stresszbe és küzdelembe. Szeretnél végre elégedett lenni, és szeretnéd, ha gondoskodnának rólad.

Ennek ellenére, nem riadsz vissza a munkától, hogy különb lehess másoknál.

Ha a lélekszámod 5-ös

A szíved mélyén arra vágysz, hogy mindent megtapasztalhass, amit csak lehet. Mindig keresel valamit, amivel kielégítheted a lelked vágyait. Olyan láng ég benned, ami nem alszik ki egykönnyen, és erre már te magad is rájöttél.

Bár időnként belefáradhatsz a kóborlásba, akkor vagy a legboldogabb, ha éppen úton vagy.

Ha a lélekszámod 6-os

A legjobban arra vágysz, hogy túltedd magad mindazon a szenvedésen, amiben eddig részed volt az életben. Annyi mindent átéltél, és még hosszú út áll előtted.

Sokat kell dolgoznod azon, hogy meggyógyulj, és megértsd, hogy juthatsz el oda, ahol lenned kell. De idővel megtalálod a módját, hogy pontosan ezt tedd. Ha azonban tovább cipeled a lelki terheket, soha nem jutsz el oda, ahová szeretnél.

Ha a lélekszámod 7-es

A szíved leginkább a tudásra vágyik. Szeretnél mindent megtanulni, amit csak lehet ezen a világon, és szeretnéd jobban megérteni az életet és a körülötted lévő embereket.

Mindig új dolgokat keresel, amelyeket a hasznodra fordíthatsz, és ez az előnyödre válik, akkor is, ha nem mindig vagy ennek tudatában. Még a legkisebb információ is hatalmas erővel bír a te kezedben.

Ha a lélekszámod 8-as

A szíved mélyén arra vágysz, hogy taníthass másokat. Kedves és nagylelkű ember vagy, aki mindig segíteni próbál a rászorulókon. Azok a leckék, amiket mások csak nehezen tanulnak meg, számodra teljesen természetesek, ezért mások általában hozzád fordulnak tanácsért.

Az emberek erős személyiségnek tartanak, még akkor is, ha te nem mindig látod így magadat.

Ha a lélekszámod 9-es

A szíved arra vágyik, hogy változást hozzon a világba. Látod, mennyi hibát követnek el az emberek, és úgy érzed, kénytelen vagy kijavítani ezeket. Talán gyakrabban teszel így, mint kellene, ezért sokszor megsérülsz, de végül mindig úgy látod, hogy megérte a fáradtságot.

Többet teszel a körülötted lévő emberekért, mint ők valaha is tehetnének érted, és soha nem teszed ezt szóvá. Számodra éppen elég a tudat, hogy változást idézhetsz elő az életükben.

Forrás: filantropikum.com