Ezért szakítanak a csillagjegyek! Keresd ki a tiéd vagy a párodét és tudd meg mi a tiétek!

Sokunknak igen magasak az igényeink manapság és eléggé elfogadott, hogy olyan párt válasszunk magunknak, aki tökéletesen hozzánk illik. Ahogyan az kiderült, a csillagjegyünk nagy befolyással van a szerelmi életünkre, úgy a szakításaink okát is meghatározza.

Kos

Te egy magabiztos, cél orientált személy vagy és fontos, hogy hasonló emberekkel vedd körül magad. Ha nem igazán vagy ilyen habitusú, akkor nem te vagy a legjobb pár a Kos számára.

Bika

Kiegyensúlyozott és óvatos vagy és nem szereted a fejetlenséget vagy azt, ha siettetnek. Az olyan embert, aki a kockázatot figyelmen kívül hagyva fejest ugrik a dolgokba, nem neked teremtették.

Ikrek

Te vagy a legkedvesebb a jegyek közül. Igazi társaságkedvelő és lehengerlő alkat. Valószínűleg egy Rákkal nagyon boldog lennél. Nem igazán vagy az a zárkózott típus és az extrovertáltak vonzanak.

Rák

Te vagy a legragaszkodóbb és leghűségesebb az összes jegy közül. Fontosak számodra a kapcsolataid, ezért ha a párod nem jön ki jól a barátaiddal és a családoddal, az komoly gond. Ha nincs meg benned az együttérzés mások iránt, az nem a legjobb pont egy Ráknál.

Nagyon is foglalkoztat, ami éppen körülötted történik és nem szereted, ha palira vesznek. Az ideális párod olyan, aki hajlandó vállalni önmagát és nem bújik buta álarcok mögé.

Nyilas

Az utazás szerelmese vagy. Állandóan menned kell és kalandra vágysz. A neked való személy nem éppen az az otthonülő fajta.

Bak

A fegyelem és az önkontroll megtestesítője vagy. A partnerednek boldognak kell lennie a lehetőségtől, hogy veled lehet, mert itt kalandozásnak és szabad szelleműségnek nem sok helye van.

Vízöntő

Szabad gondolkodású vagy aki nyitott a hosszú távú célokra. Nagyra tartod a humanitárius feladatokat és a társadalomért folytatott tevékenységeket. Gondban vagy a vaskalapos személyekkel.

Halak

Te vagy a békeszerető, érzékeny jegy. Nem bírod sokáig az olyanok mellett, akik állandóan a semmiségeken pörögnek és nem veszik figyelembe az érzéseidet.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti a kalandokat és a szórakozást. Kifejezetten extrovertált személyiségjegy. Nem bírják sokáig a bezártságot, így a kalandvágy hiánya szakító ok lehet.

Szűz

A Szűznek nem sok türelme van azokhoz, akik nem őszinték és nem önmagukat adják. Számukra a legnagyobb szakító ok a kétszínűség.

Mérleg

Az alapvető romantikus. Elsőre talán tartózkodóak, de tele vannak romantikus elképzelésekkel. A legnagyobb szakító ok az érzelmileg elérhetetlenség. Egy mérlegnek ki kell tárnod a szíved.