Attila megmentette egy fuldokló lány életét, később egymásba szerettek és összeházasodtak

Bosnyák Attila saját életét sodorta veszélybe, hogy megmentsen egy jógatanárt a fulladástól, soha nem számított arra, hogy ezzel egyidőben szerelmes lesz. Egy indiai jóga-elvonulás alkalmával a reggeli úszás közben az óceán felerősödő hullámai szinte magával sodorták a jóga tanárnőt.

Nupur Gupta kéthetes elvonulás során oktatott Indiában, a tanórák között pedig az óceánban úszott, hogy lehűtse magát, és kitisztítsa a fejét. Egy nap azonban az áramlat túl erős volt, és szinte magával sodorta a nőt.

Attila megmentette egy fuldokló lány életét, később egymásba szerettek és összeházasodtak

otók: Bosznyák Attila/Nupur GuptaAz Amszterdamban élő Bosnyák Attila, a jógagyakorlat egyik résztvevője is a tengerparton tartózkodott, amikor Nupurt elkapta az áramlat, és azonnal a segítségére sietett. Az elvonulás alatt egyáltalán nem beszéltek, csak épp látásból ismerték egymást, mégis egyből tudta, hogy tennie kell valamit, hogy segítsen neki.

“Láttam, hogy egy férfi felém tart. Nagyon közel úszott hozzám, hogy meg tudja fogni a kezem, és kihúzhasson” – mesélte Nupur.

Attila megmentette egy fuldokló lány életét, később egymásba szerettek és összeházasodtak

otók: Bosznyák Attila/Nupur GuptaAttila rájött, hogy egyedül nem tudja megmenteni Nupurt, ezért odaúszott egy sziklához, és vészjelzéseket adott le az ügyeletes vízimentőnek, akinek a segítségével biztonságban kijutottak a partra.

A partra érve mindketten nagyon zaklatottak voltak, Attila megsérült a mentés közben, Nupur elkezdte a vérző sebeit ápolgatni. Abban a pillanatban mindketten érezték, hogy valami megváltozott.

“Varázslatos pillanat volt” – mondta Attila.

Az élmény örökre összekötötte Nupurt és Attilát, akik a jóga-elvonulás után még egy hetet együtt töltöttek. Azonban nem bírták sokáig külön, ezért Attila úgy döntött, hogy Amszterdamból Indiába költözik, hogy élete szerelmével lehessen. Végül feleségül kérte, és összeházasodtak!

Attila megmentette egy fuldokló lány életét, később egymásba szerettek és összeházasodtak

otók: Bosznyák Attila/Nupur Gupta“Valóban úgy tűnik, hogy az égiek alakították ki ezt a kapcsolatot. Mert lehettünk volna teljesen különböző emberek, akiknek csak egy rossz emlék marad a baleset, és aztán külön folytatjuk tovább az életünket” – mondta Attila.

Attila és Nupur házasságkötésük után Amszterdamba költöztek. Nupur igazán hálás azért, hogy az élete veszélyben forgott, mert valójában ennek köszönhetően változott meg a sorsa.

Attila és Nupur szerelmi története egy nagyon jó példa arra, hogy bármilyen ijesztő és stresszes is legyen az élet, mindig van fény az alagút végén. Soha nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk az életben!