“A húgom férjhez ment a volt férjemhez…. Ő volt a koszorúslány az esküvőnkön!”

Egy nő élete egyik legkülönlegesebb történését TikTok-on osztotta meg, amely aztán futótűzként terjedt a világhálón. Randiznál valaha a legjobb barátod exével, hát a testvéred volt férjével? Van, aki erre is képes!

“A húgom férjhez ment a volt férjemhez.... Ő volt a koszorúslány az esküvőnkön!”

Az alábbi történet szereplői, a nő volt férje és testvére össze is házasodtak. A TikTok-on közzétett felvételen a nő azt is elárulta, hogyan jelentették be, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent.

A nő és a férfi öt évig voltak házasok, majd elváltak. Telt az idő, és gyanús lett neki, hogy egy ideje sem a volt férjéről, sem a testvéréről nem hallott már. Mint kiderült, már egy ideje randiznak, és ezért kerülték őt. Kezdetben rosszul esett neki, leginkább az bántotta, hogy a közeli családtagok és barátok könnyen elfogadták az új helyzetet.

A TikTok-on a nő arról is mesélt, hogy esküvőjükön a testvére volt, aki a legtöbbet segített, teljes szívvel és lélekkel odatette magát, mintha a sajátja lett volna. És most képes arra, hogy ugyanazzal a férfival, aki ráadásul tíz évvel idősebb, mint ő, eljegyezze magát. A volt férj kezdetben nem jött össze a sógornőjével, csak idővel melegedtek össze.

A nő háta mögött pedig olyan történeteket terjesztett, hogy ő volt az, aki miatt elváltak, mivel megcsalta a férjét. Az eredeti videót azóta több mint 2,1 millióan látták, és több mint 449.000 közösségi médiafelhasználó kedvelte. Egy személy ezt írta a videóhoz: „Ez hihetetlen. Alig várom, hogy elváljanak”. Egy másik megjegyezte: “Ezt jól megcsinálták.”

A TikTok-videók közzététele után sokan álltak ki a nő mellett, és támogatásukról biztosítottál. De voltak olyanok is, akik a testvérét bátorították, hogy semmiképp ne adja fel a kapcsolatát az ex-férjjel, ha úgy érzi, hogy egymásnak teremtette őket az ég.

Érkeztek szép számban kritikus támadások is, voltak ugyanis akik az egész családot támadták. Sok hozzászóló azonban úgy gondolta, hogy ezeket a dolgokat privátban kell megbeszélni, és nem szabad megszégyeníteni az érintetteket a nyilvánosság előtt.