6 jel, ami arra utal, hogy van egy láthatatlan segítőd

Van, aki azt mondja őrangyal…

Történt már olyan veled, hogy úgy érezted, hogy egy különleges erő, hatás, sugallat kapcsolatban van veled?

Lássunk 6 olyan jelt, ami ezen természetfölötti segítők jelenlétére utal.

1. Ha finom illatokat, aromát érzünk a levegőben keringeni, amiről csak annyit tudunk, hogy kellemes, akkor ez annak a jele, hogy ott van a közelben a lelki segítőnk. Forduljunk hozzá bizalommal, ha valami kérdésünk van, vagy valami nyomja a szívünket.

2. A szoba hirtelen hőmérséklet változása is erre utal. Ha egy hideg lakás valamelyik szobájába belépve melegséget érzünk, nyugodjunk meg, mert az őrangyalunk nincs messze, és vigyáz ránk, ha baj van.

3. Ha az állatok zaklatottá, idegessé, nyugtalanná válnak, vagy csak szokatlanul viselkednek, akkor bizony ott van a segítőnk a közelben, hiszen egy kutya, vagy macska megérzi ezen égi lények kisugárzását.

4. Az is egy erre utaló jel, ha ismétlődő számsorokkal találkozunk, például az elektromos óra számkijelzőjén, vagy egy szórólapon, de egy telefonszám is lehet ilyen. Az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy ne féljünk, de az is lehet, hogy valami fontos üzenetet szeretne átadni, amit meg kell fejtenünk.

5. Az álmok azt jelzik, hogy nem vagyunk egyedül, a segítőnk mellettünk van, főként ez akkor igaz, ha egy fényes energia szólít meg álmunkban, vagy egy látomás révén. Ezért tárjuk ki elménket, és figyeljünk az üzenetekre.

6. Amennyiben az elektromos berendezések furcsán viselkednek, nem akarnak engedelmeskedni a parancsoknak, váratlanul kikapcsolnak, akkor ezt bizony a segítő energiák okozzák, akik azt szeretnék tudatni velünk, hogy vigyáznak ránk.