“Egy férfi sem érdemel ilyen tökéletes nőt, mint én, így MAGAMAT vettem feleségül!” – a szemrevaló modell nem kér többé a férfiakból

A szépséges modell hosszú utat járt be, míg arra az elhatározásra jutott, hogy akkor jár a legjobban, ha önnön magával lép frigyre.

A 33 éves, brazil modell, Cris Galera sokáig kapcsolatfüggőként élt, és egyetlen életcélja az volt, hogy minél szebbé váljon.

Számos szépészeti beavatkozáson esett át annak érdekében, hogy a férfiak a lábai előtt heverhessenek. Ezen műtétekre irdatlan mennyiségű pénzt áldozott, ám ragyogó külseje elmondása szerint csakis olyan hímneműeket vonzott, akik vagy kihasználták vagy csak tárgyként kezelték őt.

A folyamatos csalódás egyre arra sarkallta, hogy változtasson magán, hogy még nagyobb kebleket készíttessen magának, még kerekebb hátsója legyen, sőt, ez év júniusában még azt tervezte, hogy egy olyan műtétnek veti alá magát, mely visszaállítja a szüzességét, hátha ezzel horgára akad a hőn áhított nagy Ő.

A karakteres szépség azonban nem lelte párját továbbra sem és arra az elhatározásra jutott, hogy megpróbál az eddigi gyakorlattól eltérően egyedül tölteni egy kis időt.

Erről az időszakról így nyilatkozott:

“Nem tagadom, korábban kapcsolatfüggő voltam. Nem bírtam elviselni a magányt, úgy éreztem csak akkor lehet teljes és boldog az életem, ha azt egy férfi oldalán élem. Ma már tudom, hogy tévedésben éltem és megtanultam, hogy egyedül is lehet olyan életem, amire mindig is vágytam.”

“Elindultam egy úton, mely során megismertem és megszerettem végre önmagam, s melynek köszönhetően rádöbbentem, hogy a férfiak, akik eddig kapcsolatban álltak velem nem voltak méltóak arra, hogy velem lehessenek. Egyikük sem érdemelt meg egy ilyen minden szempontból tökéletes nőt, mint én. Sőt, ki merem jelenteni, hogy nincs a világon egyetlen olyan férfi sem, aki megütné azt a szintet, hogy elvehessen engem”- folytatta történetét.

“Miután mindent átgondoltam és mérlegeltem, arra az elhatározásra jutottam, hogy egyetlen személy van a világon, aki elég méltó arra, hogy igent mondjak neki, és ez a személy nem más, mint én magam!” – indokolta nevetve döntését a szépség.

A nem hétköznapi frigy Sao Paolóban köttetett meg, mely során Cris fehér ruhát öltött, felékszerezte magát és menyasszonyi csokrot is készíttetett magának.

Reméljük, nem csalódik választottjában és nem jár úgy, mint az a brit asszony, aki szintén önmagával házasodott, ám házassága során félrelépett(!), azaz megcsalta önmagát és másfél év önmagával töltött együttlét után elvált – magától! 🙂

Szerinted van értelme vagy létjogosultsága az önházasságnak?