A csillagjegyed szerint, Te ilyen vagy a párkapcsolatodban

Igaz lehet a mondás, miszerint a nagy szerelmek meg vannak írva a csillagokban, ugyanis a horoszkópodon múlhat, milyen románc vár rád.

A születésed dátuma jóval nagyobb hatással lehet az életedre, mint hinnéd: például azt is befolyásolhatja, mire vágysz a szerelemben és hogyan viselkedsz egy párkapcsolatban. Akár hiszed, akár nem, de a horoszkópodtól függhet az is, mennyire vagy hűséges típus, illetve az, hogy milyen gyorsan lépsz szintet a románcaidban. Mi pedig kiderítettük, hogy milyen love story vár rád az égiek szerint!

Kos

Az irányítás a lételemed, szóval a kapcsolataidban is általában te vagy a dominánsabb fél. A flörtölés egyáltalán nem hoz zavarba és mindig megteszed az első lépést az ismerkedéskor. És mivel elképesztően szenvedélyes, illetve kalandvágyó vagy, így a párodnak esélye sincs arra, hogy unatkozzon melletted. Egyébként egyáltalán nem vagy hűtlen típus, sőt, kimondottan a hosszútávú és elkötelezett románcok híve vagy – feltéve, ha azok nem laposodnak el.

Bika

Ha ismerkedésről van szó, ragaszkodsz a hagyományokhoz, azaz nem akarod átugrani vagy lerövidíteni a randizás időszakát. Azonban amikor beleszerettél valakibe, már nem tartod fontosnak, hogy kimozduljatok, mert szívesen töltöd az időt a szerelmeddel a négy fal között – természetesen összebújva. Arra törekszel, hogy a partnered biztonságban és megbecsülve érezze magát melletted, ráadásul a végsőkig hajlandó vagy küzdeni a kapcsolatodért.

Ikrek

Veled minden randi izgalmas és szórakoztató, már csak azért is, mert a legviccesebb csillagjegyek közé tartozol, aki még a flörtölést is mesterfokon űzi. De nem kötöd le magad akárki mellett: egészen konkrét listád van arról, milyen szempontoknak kell megfelelnie a számodra ideális társnak intellektuálisan és érzelmileg. Kizárólag akkor lépsz bele egy kapcsolatba, ha már abszolút magabiztosan tudod megtenni azt.

Rák

Hihetetlenül gyengéd vagy és semmi sem tölt egy nagyobb boldogsággal, mintha gondoskodhatsz a szeretteidről. Nem félsz kimutatni az érzéseidet másoknak, ha elkötelezted magad, akkor szinte elárasztod a szerelmeddel a párodat. Maximálisan elkötelezett és odaadó partner vagy, aki egy életre tervez a másikkal.

Oroszlán

A Kosokhoz hasonlóan tüzes és szenvedélyes a természeted, szóval neked is kalandokra van szükséged egy kapcsolatban. Ja és te sem viseled jól, ha át kell adnod az irányítást. A figyelem középpontjában, a domináns félként érzed jól magad igazán, de ettől függetlenül kifejezetten nagylelkű és adakozó partner vagy. Fontos számodra, hogy a társad jól érezze magát melletted és ennek érdekében fantasztikus programokat szervezel neki. De ha nem kapsz visszaigazolást a másiktól, könnyedén elbizonytalanodhatsz magadban és a románcotokban.

Szűz

Akkor érzed jól magad egy kapcsolatban, ha tudod, hogy a párodnak szüksége van rád. Nem tudsz elköteleződni addig, amíg teljesen meg nem győződsz arról, hogy tényleg a megfelelő emberre akadtál rá, de ha megtaláltad az igazit, akkor mindent megteszel azért, hogy a románcod működhessen. Jöhet akármilyen hullámvölgy, te a megoldásra törekszel, szóval abszolút elkötelezett házastárs vagy.

Mérleg

Ahogyan arra a csillagjegyed neve is utal, az egyensúlyra törekszel, ami természetesen a szerelmi életedre is igaz. Éppen ezért szinte az örökkévalóságig tart, mire megállapodsz valaki mellett, mert először látnod kell azt, hogy mindenben tökéletesen kiegészítitek egymást. Ez persze nem véletlen, hiszen egy kapcsolatban leginkább békére és harmóniára van szükséged. És mivel szerencsére imádsz kedveskedni a párodnak, ezzel valószínűleg nem is lesz problémád.

Skorpió

Ugyan a legszenvedélyesebb csillagjegyek közé tartozol, az intimitással viszont meggyűlik a bajod, mert nehezen bízol meg valakiben. Ezért a társkereséskor egy szempont lebeg leginkább a szemed előtt: szeretnéd, ha a párod száz százalékig őszinte lenne veled. De ha végre megismered azt a személyt, aki előtt meg mersz nyílni, olyannyira hűséges vagy hozzá, hogy még akkor is mellette maradnál, ha már elmúlt köztetek a szikra.

Nyilas

Olyan partnerre van szükséged, aki megérti és elfogadja, hogy téged a kalandok éltetnek és képtelen vagy sokáig egy helyben maradni. A vándorló természeted miatt persze nehezen állapodsz meg, a változást pedig nemhogy utálod, hanem igényled is – ez tölt fel energiával. Úgyhogy még az is előfordulhat, hogy egy nyitott vagy egy poliamor kapcsolatban találod meg a boldogságodat. A monogámiát akár még csapdának is érezheted.

Bak

Borzasztóan lassan lépsz előre egy kapcsolatban, mert biztos akarsz lenni a döntésedben. Teljesen kizártnak tartod, hogy átugorj egy szakaszt az ismerkedésben, mindent úgy csinálsz, ahogyan az a randizási kézikönyvben meg van írva. Nem a szavak, inkább a tettek híve vagy, a cselekedeteid beszélnek helyetted és ezek árulkodnak az érzéseidről is. Szóval, ha valakinek mégis kimondod, hogy szereted, akkor az egészen biztosan a nagy ő az életedben.

Vízöntő

Míg másokat a bókok vagy a romantikus gesztusok varázsolnak el a randik alatt, addig téged a mély beszélgetések varázsolnak el – különösen akkor, ha a jövőbeli terveidről cseveghetsz valakivel. Az álmaid ugyanis létfontosságúak számodra, ezek motiválnak téged nap mint nap, szóval olyan partnert keresel, akivel megoszthatod ezeket és támogatnak téged a terveidben. Cserébe őket is arra inspirálod, hogy merjenek nagyobb célokat kitűzni maguk elé.

Halak

Nincs nálad romantikusabb ember, gyengéd vagy, nagylelkű és el sem tudnád képzelni a kapcsolatodat intimitás nélkül. Mély, mindent elsöprő érzelmekre és filmbeillő love storyra van szükséged, ezért nem érdekelnek az egyéjszakás kalandok sem. Ha beleszeretsz valakibe, akkor szó szerint bármit megtennél a partneredért és természetesen ezer százalékig hűséges is vagy hozzá.