A feleség attól félt, hogy a férje már mást szeret, ezért próbára tette

Egy feleség úgy gondolta, hogy leteszteli mennyire hűséges a férje, mert a férfi sok időt töltött a munkahelyén, így kevés időt volt együtt a feleségével.

Ráadásul a feleség még néhány hajszálat is talált a férje autójában, ekkor még jobban gyanakodni kezdett. A férje elmondta, hogy a munkaidő letelte után hazavisz néhány kollégát és kolléganőt, nincs miért féltékenynek lennie, mert csak őt szereti.

Szilveszterre a férj egy összejövetelt szervezett, úgy gondolta, hogy kikéri a felesége véleményét a szervezést illetően, hogy kreatív legyen a parti. Meg is hallgatta a feleségét, de a végén úgy döntött, hogy egyedül szervez egy álarcosbált.

A férj komolyan vette a buli megszervezését, minden idejét ezzel töltötte. Szerette volna, ha a felesége is elkísérné a partira, mert mégis csak egy családi ünnep, de a feleség nemet mondott. Azt mondta a férjének, hogy ő elmegy meglátogatni a szüleit, de az igazság az volt, hogy nem akarta látni a feltételezett kolléganőt, akit a férje vitt haza munka után.

A feleség titokban mégis úgy döntött, hogy elmegy a szilveszteri partira, de úgy fog felöltözni, hogy a férje ne ismerje meg. Így is történt, vásárolt egy új ruhát, más frizurát készíttetett, be is festette a haját, vett egy álarcot, amely eltakarta az arcát.

A partin sok volt a résztvevő, a férje sűrűn nézte őt, de így nem ismerte meg. A feleség is fél szemmel mindig a férjét figyelte, kíváncsi volt arra, hogy mikor kapja el az illető kolléganővel. A férje a férfiakkal töltötte az idejét, egy nő sem volt a közelében.

Rövid idő múlva elkezdődött a verseny az álarcosbálon, a férfiak fel kellett kérjék a hölgyeket táncolni. A feleség nagyon kíváncsi volt rá kit fog a férje választani.

A férje egyre közelebb ment hozzá, felkérte őt, átölelte a derekát, majd táncolni kezdtek. Ekkor már világos volt a feleség számára, hogy a férje felismerte őt. Levette az álarcot, a férje szemébe nézett majd megkérdezte tőle, hogy miért őt választotta.

A férje pedig azt válaszolta, hogy mindig őt fogja választani, mert más nő nem érdekli. Azóta a feleség vakon megbízik a férjében.