Nem hallgatott az orvosokra, barátokra, és 60 éves korában szült: így néz ki most a kislánya!

A közösségi hagyományok, a normák, az értékrendek napról napra változnak, azonban a gyerekvállalással kapcsolatos elvárások úgy tűnik nem akarnak nagyon módosulni. Azokat a nőket, akik 40 éves koruk fölött vállalnak gyereket, mélyen megbélyegzik, és a közbeszéd tárgyává válnak.

Mit szól a közösség az olyan rendkívüli esetekhez, amikor egy nő 60-70 éves korában gyereket szül? Ezt bizony még 2021-ben is nagyon nehéz megemészteni, de szerencsére, ha előfordul ilyen eset, általában egészséges utód születik.

Galina Shubenina azáltal vált világhírűvé, hogy 60 éves korában, 2015-ben egy egészséges kislánynak adott életet. Az oroszországi nőt az orvosoktól a rokonokig elkezdve mindenki megpróbálta lebeszélni, de Galina nagyon akarta a gyereket, és semmilyen negatív indok nem tántorította el tervétől.

Kitartott, és világra hozta Kleopátra nevű teljesen egészséges kislányát.

Galina 20 éves korában ment férjhez, és született egy fia, Andrei. Idővel rosszra fordult a házassága, és egyedül nevelte a fiát. 50 éves korában azonban újra beköszöntött a szerelem az életébe, és megismerkedett Alekszejjel egy nála 8 évvel fiatalabb férfival. Rövid idő múlva össze is házasodtak.

A nő nagyon boldog volt, de néhány évvel később a fia, Andrei hirtelen meghalt. Galina nagyon szomorú volt, mire Alekszej azt mondta, hogy mit szólna hozzá, ha lenne egy közös gyerekük is. Így született meg 2015. január 9-én Kleopátra, 2,9 kilogrammal, 49 cm hosszúsággal.

Most a kislány 6 éves, és teljesen egészséges, sem fiziológiailag, sem intellektuálisan nem különbözik társaitól. Óvodába jár, már tud olvasni, imádja a táncot, éppen ezért szülei beíratták egy tánciskolába.

Forrás: twice.hu