Az ikerlányok ugyanaznap hozták világra gyermeküket: “Isten így válaszolt az imáinkra!”

Jalynne April Crawford és Janelle Ann Leopoldo élettörténete lenyűgöző. Nagyon erős kötelék alakult ki kettejük között életük első pillanatától kezdve, és nem csak azért mert ikrek.

9 hónappal ezelőtt a két testvér csodálkozva vette tudomásul, hogy várandósak, és mindketten kisfiút várnak a világra, viszont egy percig sem gondolták, hogy mindketten ugyanaznap fognak szülni. Mint utólag bevallották, titokban azért reménykedtek egy kicsit.

Jalynnek régebb már két vetélése volt, policisztás petefészek-szindrómával diagnosztizáltak, és termékenységi problémákkal küzdött. A jó hír viszont az volt, hogy a terhességgel egyidőben ez a probléma megszűnt.

Bár a várandósság ideje alatt számos kihívással kellett szembenézniük, a két ikertestvér soha nem adta fel a reményt és imádkozott azért, hogy az álmuk, hogy egy napon szülhessenek, valóra váljon.

Együtt szerették volna átélni az anyává válás örömét, éppen ezért Jalynne megkérdezte orvosát, hogy van-e lehetőség arra, hogy nővérével egy napra ütemezzék a szülést. Így történt, hogy mindketten, csupán néhány órás különbséggel hozták világra a fiaikat.

„Úgy éreztem, hogy Isten így válaszolt imáinkra. Életünk végéig emlékezni fogunk erre a pillanatra” – mondta Jalynne. Eddig is igen különleges kapcsolat állt fenn a két nővér között, ezentúl viszont gyermekeik miatt még szorosabb lesz köztük a kötelék.

Fotó: Janelle Leopoldo/Instagram