„Azt mondják, rossz anya vagyok, mert az egész testemet tetoválások borítják”

Becky Holtról úgy tartják, hogy ő a legtöbbet tetovált nő Nagy-Britanniában, testének körülbelül 80%-át borítják tetoválások, és Becky még korántsem érzi úgy, hogy végzett volna a tetoválásokkal, sőt, most már más testmódosításokon is gondolkodik, szeretné kettévágatni a nyelvét. Becky 15 éves korában kezdte el tetováltatni magát, és azóta eszébe sem jutott megállni, számára ez az önkifejezés módja.

A modell és influenszer azonban most már szülő is, egy 7 hónapos kislány, Aurora Forrest édesanyja, és sokan támadják őt a megjelenése miatt. „Azt mondják, rossz anya vagyok, mert az egész testemet tetoválások borítják, és, hogy a lányom szégyellni fog, amikor nagyobb lesz. De nem értem, miért lennék a tetoválások miatt rosszabb szülő, mint azok, akiknek nincsenek tetoválásai.” – mondja Becky, aki úgy érzi, az emberek elhamarkodottan ítélik meg őt a külseje alapján, és nem látják, hogy valójában felelősségteljes és szerető édesanya.

Amióta a lánya megszületett, teljesen megváltozott az élete, az átvirrasztott éjszakák már nem a bulizásról szólnak, hanem egy síró kisbaba gondozásáról, és ezzel ő is tökéletesen tisztában van, és elfogadta az új szerepkörrel járó változásokat.

„A világért sem változtatnék ezen. Inkább legyen velem minden egyes nap életem hátralévő részében, minthogy valaha is elmenjek egy újabb buliba.” – mondja az édesanya, aki szemmel láthatóan rajong kislányáért.

Sok negatív hozzászólást kap az interneten a megjelenése miatt, különösen anyaként, sokan ítélkeznek fölötte. Becky nem rejti el a tetoválásait, de azt mondja, mióta édesanya lett, próbál tisztelettudóbban öltözködni, olyan ruhadarabokba, amik jobban illenek ehhez az új szerepkörhöz.

Az is megfordult már a fejében, mit mondana a lányának, ha esetleg később ő is tetováltatni kezdené magát, és az emberek ítélkeznének felette: „Azt mondanám, hogy ne is vegyen tudomást róla, mert az emberek mindenképpen ítélkezni fognak feletted, függetlenül attól, hogy megteszed, vagy sem.”

De nem csak idegenek véleményével kell szembe néznie, sokszor a barátai, sőt, a családtagjai is úgy gondolják, hogy túl messzire ment, az öccse, Toby, például egyáltalán nincs elragadtatva az ötlettől, hogy kettévágatja a nyelvét.

Becky azt is elismeri, hogy a külseje miatt nehezebb randiznia, mert a legtöbb fiú nem akar hozzá hasonló lányt bemutatni a szüleinek, egyedülálló anyaként pedig végképp nem könnyű megfelelő partnert találni.

„Az egyetlen dolog, amit üzennék azoknak, akik ítélkeznek felettem szülőként a külsőm miatt, hogy aggódjanak inkább önmagukért, mert én jól vagyok, Aurora csodálatos, és mindketten nagyon jól vagyunk. Nem hiszem, hogy bármilyen probléma lenne a szülői képességeimmel.” – mondja Becky.

Forrás:twice.hu