10 kedves történet, ami mosolyt csal az arcodra

Munka közben nem árt néha feltöltődni, és a szünetben valami igazán felemelő hírt olvasni. A nagymama, aki 87 éves korában modellkedett először, valamint egy gyorséttermi kiszolgálóból lett olimpikon története pontosan ilyen kedves történetek, de az internet tele van még sok ehhez hasonlóval.

Készülj fel, hogy fülig ér majd a szád, mert az alábbiakban 10 ilyen pozitív és örömteli történetet olvashatsz.

1. Egy fiatal nő élete meglepetését élte át, amikor 3 év leforgása alatt 9 gyermek édesanyja lett

Nem sokkal az első gyerekük, Henry, születése után 2017-ben Maxine Lee és a férje úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak 4 testvért. Aiden, Parker, Connor és Elliot hamarosan csatlakoztak is a kis családhoz. De a sors még tartogatott egy meglepetést a házaspár számára.

2020 májusában a fiatal édesanya bejelentette, hogy ismét terhes, és ezúttal négyes ikreket várt. „Annak az esélye, hogy négyes ikrek foganjanak mesterséges megtermékenyítés nélkül körülbelül 1 a millióhoz.” – írta a boldog édesanya a közösségi médiában. Silas, Theo, Beck és Cecilia július 31-én születtek, jócskán kibővítve a családot.

2. 87 éves korában modellkedett először egy nő

„Az ügyfél, akinek ezt a ruhát kellett volna viselnie, lemondta a fotózást, ezért megkérdeztem a férjem 87 éves nagymamáját, hogy lenne-e kedve nekem modellt állni ebben a ruhában.” – mondta Stacey Marin fotós.

3. „Az egyik legjobb születésnapi ajándék, amit csak adhattam magamnak.”

„A súlyom majdnem felét sikerült leadnom” – mesélte a férfi.

4. „41 éves vagyok, és most szereztem meg a diplomámat.”

A férfi a Redditen is megosztotta a történetét, és másokat is inspirált: „Majdnem 40 éves vagyok. Gondolkozom azon, hogy visszamenjek az egyetemre, és befejezzem az alapképzést, és halálosan rettegek. De te reményt adsz nekem! Gratulálok!” – írta az egyik hozzászóló.

5. A férfi húga nagyszerű eredménnyel diplomázott, ő pedig betartotta az ígéretét

„Megígértem a húgomnak, hogy ha kitűnő eredménnyel diplomázik, hozzá illő ruhát fogok viselni az ünnepségen. Azt mondta, végig ez motiválta.” – mesélte a férfi a Redditen.

6. „Az egyik legrégebbi barátom 2021. májusában szerezte meg a doktori diplomáját tanárként, miután korábban néhány évet börtönben töltött.”

A férfi évek óta segít újra beilleszkedni a társadalomba azoknak, akik korábban börtönben voltak.

7. „Felfigyeltem a bal oldali képre a Google profilomon, és nagyon büszke vagyok magamra.”

„Másfél év telt el a nyitott szívműtétem óta.”

8. Quanesha Burks a McDonald’s-ból a tokiói olimpiáig jutott, ahol távolugrásban versenyzett.

Az amerikai sportoló a Twitteren osztotta meg történetét, amely „egy kisvárosi lány” sikeres életútja.

9. „Azt mondták, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy gyermekem szülessen a sugárkezelésem után. 7 évvel később megszületett a fiam.”

10. Sophia Di Martino a Marvel univerzum Loki című sorozatából megmutatta, milyen különleges jelmezt kapott, hogy könnyebben tudjon szoptatni.

„Nem könnyű dolgozó anyának lenni! Christine Wada egy igazi géniusz, hogy megtervezte ezt a jelmezt a karakteremnek, és rejtett cipzárokat adott hozzá, hogy könnyedén tudjak szoptatni a szünetekben.” – magyarázta Di Martino a Twitteren. „Az ilyen kis (nagy) dolgok teszik lehetővé a számomra, hogy elvégezzem a munkámat, és közben szülő lehessek. Örökké hálás leszek.”