Egymásba szerettek az ikerpárok egy véletlen találkozás után: “Soha nem keverjük össze egymást”

2020. júniusában a 25 éves ikrek, Venessa és Kerissa D’Arpino, találkoztak a 29 éves ikerfivérekkel, Lucas és Jacob Sealbyvel az Oregon állambeli Medfordban, és szinte azonnal erős kötelék alakult ki a két testvérpár között. A kapcsolatuk annyira jól alakult, hogy 3 hónappal később már össze is költöztek, és most mind a négyen egy fedél alatt élnek.

A járvány előtt egyik testvérpár sem élt Medfordban. A nővérek azonban hazaköltöztek, hogy közelebb legyenek a családjukhoz, a fivérek pedig a környéken találtak új munkát. Az egyetem alatt mindkét testvérpár rövidtávfutó volt, és az egyetem után mind a négyen a sporttal kapcsolatos karriert kezdtek építeni. A fivérek sportorvosként, a nővérek pedig mindketten személyi edzők lettek.

Venessa egyik ügyfele hozta össze a találkozót a testvérek között. Az ikrek először bowlingozni mentek együtt, és ők maguk is megdöbbentek azon, milyen erős vonzalmat éreznek egymás iránt. Kerissa és Jacob, az idősebb ikrek, gyorsan egymásra találtak, de Venessa és Lucas is megtalálták a közös hangot.

„Az volt a tervünk, hogy elmegyünk bowlingozni. Úgy volt, hogy találkozunk, és együtt megyünk a bowling pályához. De aztán, ahogy beszélgetni kezdtünk, 4-5 órán át beszélgettünk azon a helyen, ahol találkoztunk, csak ismerkedtünk, és egyik egybeesést a másik után fedeztük fel. Körülbelül két nappal később már egy pár voltunk.” – mesélte Venessa.

A két pár szereti együtt tölteni az idejét, és a randevúik 75%-a dupla randi. Még egy év után is ugyanúgy élvezik egymás társaságát.

„Én és Jacob nagyon jól kijövünk egymással, és ezzel a lányok is így vannak, szóval ez nem igazán lassította le a dolgokat a mi esetünkben. Sőt, csak még közelebb hozott minket egymáshoz. Természetesen azért kettesben is töltünk egy kis időt. Külön is járunk randikra. Nem vagyunk mindig négyesben. Néha szükségünk van egy kis külön töltött időre is.” – mondja Lucas.

Az ikrek nem akarnak kettős esküvőt

Bár mind a négyen beszéltek már házasságról, nem lelkesíti őket a kettős esküvő gondolata. Kerissa azt mondja, az emberek folyton azt kérdezik tőlük, hogy fontolóra vennék-e a dolgot, de ők nem igazán szeretnék ezt, legalábbis jelenleg így éreznek. Ezzel a fivérek is egyetértenek.

„Biztosan nem lesz közös esküvő, közös eljegyzés. Ezen a ponton kezdenek a dolgok egy kicsit furcsák lenni, szóval ettől távol tartjuk magunkat.” – mondta Lucas.

Egyikük sem várta, hogy egy másik ikerpárba szeretnek majd bele, de tudják, hogy egymásnak szánta őket az ég.

„Nagyon izgalmas volt, amikor mindannyian összejöttünk az első randinkon. Azt mondják, tudni fogod, amikor megtalálod az igazit. Azonnal éreztünk egymás iránt valamit, és gyorsan egymásba szerettünk. Minél többet beszélgettünk, annál erősebb lett a kapcsolat közöttünk, és úgy éreztük, hogy ennek így kellett lennie.” – mesélte Kerissa.

Az ikrek azt is megértik, hogy az emberek kíváncsiak, és néha nem tudnak ellenállni a kísértének, hogy odamenjenek hozzájuk, amikor mind a négyen együtt vannak. Ilyenkor megerősítik, hogy igen, valóban ikrek, és elismerik, hogy az emberek gyakran megbámulják őket.

Az emberek néha azt is megkérdezik tőlük, hogy meg tudják-e különböztetni egymást.

„Természetesen mind pontosan tudjuk, hogy nézünk ki, ezért soha nem keverjük össze, hogy ki kicsoda.” – mondja Venessa. Azt is hozzátette, hogy mind a négyen nagyon jó barátok, jól kijönnek egymással, és most, hogy együtt élnek, közelebb vannak egymáshoz, mint valaha. „Szeretjük egymás társaságát, és mindig jól szórakozunk.” – tette hozzá. Forrás