Az orosz Popeye az életével játszik: 3 liter olajat fecskendezett a karjaiba

Kirill Tereshin mindig is olyan karizmokról álmodott, mint amilyen Popeye-nek, a tengerésznek van a rajzfilmben, éppen ezért egy speciális gélt fecskendeztek a bicepszébe és a tricepszébe.

Az orosz Popeye az életével játszik: 3 liter olajat fecskendezett a karjaiba

Kirill Tereshin-t szülőhazájában “Bazooka”-ként vagy “Popeye”-ként emlegetik. Felkarjai a teste többi részéhez viszonyítva ugyanis hihetetlenül nagyok, éppen ezért úgy fest, mint a rajzfilmfigura hű mása. A férfi felkarjában három liter olajos zselét fecskendeztek.

A 25 éves Kirill Tereshin az orosz hadseregben szolgál, és a testépítés megszállottja. Kezdetben csak az volt a célja, hogy úgy nézzen ki, mintha szupererős lenne, azonban végül úgy tűnik kissé túltolta a dolgot, hiszen olyan lett, mint Popeye.

Az orvosok aggódva hívták fel a férfi figyelmét, arra, hogy a karjaiba fecskendezett anyagtól akár mindkét karját is elvesztheti, de akár bele is halhat butaságába. Azóta Kirill-t már megműtötték, az orvosok eltávolították a veszélyes olajos-zselés implantátumokat.

“Esetében rendkívül magas volt a szövődmények kockázata, ezért minél hamarabb tenni kellett valamit. A szervezetben terjedő mérgező anyagok hosszú távon akár a veséjét is tönkretehették volna, és ez a halálát is okozhatta volna” – mondta Dmitrij Melnikov orvos.

Alana Mamaeva aktivista adománygyűjtést szervezett az egyik műtét elvégzéséhez, így eltávolíthatták a gélt a fiatalember bal karjából. Kirill végül beismerte, hogy egyáltalán nem volt jó döntés ez a bicepsz-implantátum.

“Egy igen bonyolult beavatkozás volt, nem gondoltam, hogy ez lesz a vége, amikor 20 évesen bevállaltam. Nem gondoltam egyáltalán a következményekre. Eléggé aggódom, de saját magamat hibáztathatom, hogy ez történik most velem” – mondta Kirill.

Popeye, az orosz tengerész azt mondja, hogy többször volt már lázas, de átélt igen erős fájdalmakat és gyengeséget is a karjában levő implantátumok miatt. Most abban reménykedik, hogy a műtéttel nem lesz többé gond az egészségével.

Fotók: ruki_bazuki_official/Instagram Forrás:filantropikum.com