Az óvodások felsorakoznak a zenei előadáshoz – az apró szőke középen rabul ejti az internet népének szívét

Nem számít, mit hoz az élet, légy különleges.

Hogy értem ezt? Nos, le tudok ülni és elmagyarázni szóról szóra, vagy hagyhatom, hogy a kis Sophia megmutassa.

Látod, a 4 éves Sophia tud egyet és mást, hogy az előadást a következő szintre emelje. Míg a legtöbb óvodás gyerek, akinek a szüleinek kell énekelni, tétován kötelességből teszi azt, Sophia jobban szeretne tényleg adni valamit.

A csoportjának ballagása volt, így az édesanyja és édesapja kötelességtudóan, kezükben a kameráikkal érkezett. Az általuk rögzített felvétel az internetes reflektorfénybe katapultálta a kicsijüket…

Michelle Neshin, Sophia édesanyja, a lánya előadását követően egy videót posztolt, azt gondolva, hogy lehet, hogy mások is meg akarják nézni.

Ahogy Michelle elmagyarázta: “A gyerekeknek Vaiana ‘How far I’ll go’ lágy interpretációját kellett előadniuk – neki egyértelműen kimaradt az emlékeztető!”

Kitűnni
Míg társai figyelembe vették az utasításokat, és halkan énekeltek, Sophia az első igazi lehetőségének vette, hogy bemutassa magát … nagystílűen.

Nyilvánvaló, hogy Sophia született szórakoztató. Szélesre tárt karok, csukott szem, a dallamra ide-oda mozgó fej, a gyerkőc gondoskodik róla, hogy minden figyelem rá irányuljon.

Az eredmény? Nos, a bohóckodása imádnivaló.

Úgy értem, hogyan lehet, hogy valami ilyesmi nem mosolyogtat meg téged? Egy olyan világban, ahol a szabályok a legfontosabbak, és már kora gyermekkorunktól kezdve azt tanítják nekünk, hogy ’maradjunk a sávunkban’, frissítő látni egy olyan gyermeket, mint Sophia!

Nézd meg az előadását az alábbiakban:

Én mosolyogtam, miután megnéztem!