Ha barátaid vannak, megvan mindened!

Ha barátaid vannak, megvan mindened!

Rengeteget beszélünk az élet szépségeiről és nehézségeiről. De soha ne feledkezzünk meg azokkal akik a rossz napokon mellettünk vannak, és akik az örömökben osztoznak.

Ha barátaid vannak nem kell aggódnod a lelkitársak miatt. Ők azok. Mert igenis létezik az, hogy szavak nélkül megérti egymást két ember. És igen, az is létezik, hogy akár kontinenseken keresztül is megérzitek, ha szükségetek van egymásra.

Ha barátaid vannak, családod van. Hiszen egy barát tud úgy vigasztalni, mint egy anya, ki tud állni érted, mint egy apa, és belevisz a legnagyobb hülyeségekbe, mint egy testvér. Tudod, hogy nem érhet baj, hiszen melletted állnak, és elfogadják a döntéseidet. Még akkor is, ha azokkal nem mindig értenek egyet.

Ha barátaid vannak, van szeretet az életedben. Szeretnek azért aki vagy, akivé válni fogsz, és aki voltál. Feltétel nélkül. Elfogadnak és támogatnak úgy, ahogy senki más.

Ha barátaid vannak, van egy védő hálód. Nem vagy egyedül a betegségben, nem vagy egyedül a problémáiddal. Nem mindenre tudják a megoldást, de igyekeznek segíteni akkor is. A vége úgyis az, hogy együtt megoldjátok a legnagyobb zűröket is.

Ha barátaid vannak, angyalok vannak az életedben. Hiszen ők azok akik megóvnak attól, hogy bajod essék, hogy elveszítsd saját magad a hétköznapokban, hogy igazán nagy hülyeséget csinálj akkor, amikor az élet két kézzel osztja a pofont.

Ha barátaid vannak tanáraid vannak. Mert mindannyian mások vagyunk, máshonnan jövünk, mások a tapasztalataink, más a családi hátterünk. Ha figyelsz a barátaidra rengeteget tanulhatsz tőlük. És ők is tőled.

Ha barátaid vannak, mindig lesz kivel utaznod. Akkor is, ha éppen szingli vagy, vagy unod az egészet, és szükséged lenne egy hegyre, amit megmászhatsz. A barátoddal emlékeket gyűjthetsz, amelyeket akkor is elővehetsz, ha éppen szomorú vagy.

Ha barátaid vannak légy hálás értük! Ők azok, akik elkísérnek, akik áldozatokat hoznak érted, és akik tényleg elfogadnak annak, olyannak, aki vagy.

Ha vannak barátaid, jó az életed, mert van benne szeretet.

Ha vannak barátaid soha nem vagy egyedül.

Forrás: GoodStuff.hu