A KARMA 12 Törvénye, amely megváltoztathatja az életedet!

Olvasd el az alábbi 12 törvényt, csodálatos változáson mehet át az életed!

A karma, az ok és okozat kölcsönhatásának leküzdhetetlen törvényszerűsége. Tevékenységeink alakítják a jövőnket. Szabad akarattal, esélyekkel, és választási lehetőségekkel rendelkezünk.

“Az embert a gondolatai alakítják. Amit hisz, és gondol, az lesz az élete” – mondta Gandhi.

Nézzük a karma 12 törvényét, és, hogy hogyan változtathatjuk meg az életünket.

1. A legfontosabb törvény: Ki mint vet, úgy arat

Gondolkodásunknak, és tetteinknek következménye van. Ez lehet jó, vagy rossz is. Ha azt szeretnénk, hogy béke, harmónia, szeretet járja át az életünk, akkor gondolkodjunk, cselekedjünk ennek megfelelően. Attól függően, hogy milyen energiát “teszünk bele” a világba, válik pozitív vagy negatív töltetűvé az életünk.

2. Teremtés törvénye – Az élet nem csak úgy történik. Mi is részt kell vennünk benne!

Amit magunk körül látunk, az mind emberi tevékenység eredménye. Mivel egyek vagyunk a Világegyetemmel, szándékaink, és tetteink meghatározzák a teremtés evolúcióját.

3. Alázat törvénye

Ha negatív vonásokat látunk meg másokban, nem azt jelenti, hogy mi a létezés magasabb fokán vagyunk.

4. Evolúció törvénye – Bárhová is érsz, ott van a helyed!

Életünket folyamatos változás jellemzi, nem a környezetünkön, hanem magunkon kell változtatnunk. Ha sikerül lelkünk mélyén megváltoznunk, akkor életünk el fog indulni azon az úton, amely a legmegfelelőbb számunkra. Az egyetlen dolog, a mi legnagyobb ajándékunk, amit irányítani tudunk, az a lelkünk.

5. Felelősség törvénye – Az életünk olyan, amilyenné alakítottuk!

Ha rossz dolog történik az életünkben, azt jelenti, hogy valahol bennünk van a probléma. Ami minket körülvesz, az a belsőnket tükrözi. Vállalnunk kell a felelősséget azért, ami az életünkben történik.

6. Összefüggés törvénye

Az Univerzumban minden mindennel összefügg. Múlt, jelen, és jövő, minden összekapcsolódik. Minden egyes megtett lépésünk, egy másikhoz vezet, míg ezek végül mind a végső célhoz juttatnak el.

7. Koncentráció törvénye – Egy időben nem lehet két dologra koncentrálni!

Lelki fejlődésünk csak akkor következik be, ha elengedjünk negatív gondolatainkat, és cselekvéseinket. Figyelmünket szenteljük teljes egészében arra a dologra mindig, amit éppen végzünk.

8. Nagylelkűség törvénye

Meggyőződéseinket egyszer majd gyakorlatba kell ültetnünk. Ha valamit igaznak gondolunk, akkor azt be is kell bizonyítanunk.

9. Változás törvénye

A történelem addig ismétli önmagát, amíg meg nem tanuljuk a leckét! Bizonyos dolgok egészen addig ismétlődnek az életünkben, amíg rá nem jövünk, hogy másképp kell cselekednünk, és változtatnunk kell az útirányon.

10. Itt és most törvénye

Ha mindig a múlttal foglalkozunk, nem tudunk időt szentelni a jelenre. El kell engedni a múlt történéseit, engedjünk teret az álmainknak, vágyainknak, az új megtapasztalásoknak.

11. Türelem és jutalom törvénye

Nem hiába mondják, a türelem, rózsát terem. Az igazi boldogságot akkor kapjuk meg, ha azt csináljuk türelemmel, és alázattal, amit tennünk kell. Ha így teszünk, a megfelelő pillanatban megkapjuk, amire vágytunk.

12. Inspiráció törvénye

Mindig azt kapjuk, amit adtunk. Amennyi, és amilyen energiát fektetünk bele az életbe, pontosan azt fogjuk visszakapni.