Válassz egy kártyát, és tudj meg mindent az életedről! A kártyák egyikében van a sorsod megírva!

Még ha nem is valljuk be, mindannyiunkat foglalkoztatja, vajon mit hoz számunkra a jövő? Milyen irányt vesz az életünk, milyen sorsot szántak nekünk a csillagok? Ha hiszel a tarotban, akkor ez az a pillanat, amikor minden választ megtudhatsz. De ha nem hiszel, az sem baj – ez a kis jövendőmondás igazából egy személyiség-teszt is, ami mindenképp megér egy próbát!

Adott öt kártyalap. Figyeld meg alaposan őket, ismerkedj velük, majd válassz ki egyet, és olvasd el az üzenetét.

1. Kártya

Eleged van már a hamis, képmutató világból, mely körülvesz téged. Te mindig is egy egyenes, szavahihető ember voltál, nem mint mások. Voltak jó döntéseid, de rosszak is. A hibáidból többet tanultál, mint kellett volna – főként azok miatt, akik meg sem érdemelték a figyelmedet. Ők most a saját útjukat járják, és neked is jól megy sorod, de mégis bosszankodsz, mert úgy érzed, miattuk most te veszítettél többet.

Kilátásban van egy kirándulás, jó messzire, ahol sikerül meglelned újra a belső békét és egyensúlyt. Rendet teremthetsz a gondolataid között, és új erőkkel térsz majd vissza a fárasztó hétköznapokba. Ez az út fényt derít majd olyan dolgokra az életedben, melyeket eddig nem értettél, és amelyektől most már más színben látod a világot.

Bár telnek az évek, nem kell amiatt aggódnod, hogy mindennek vége, sőt! Megismersz majd valakit, aki megtanít arra, milyen is élni valójában. Mellette újra fiatalnak érezheted magad, teli életkedvvel, mintha újjászülettél volna!

Végre megbékélsz önmagaddal, a múltaddal és a cselekedeteiddel. Sok rosszból teremtettél jót, és számtalan sikert könyvelhettél el. Többé már nem érdekel, mi történt a múltban. Most már csak arra koncentrálsz, hogy valóra váltsd az álmaid, és harcolj értük, bármennyire nehéz is. Sokkal többet vársz el magadtól, és mindenki tudja, hogy képes vagy rá.

2. Kártya

Óriási esély van arra, hogy az életed végre a kívánt kerékvágásba zökkenjen, hogy a terveid megvalósuljanak, és csak örömökben, boldogságban legyen részed. Az előtted álló évek csupa jót ígérnek, felszusszanhatsz, és a maximumon élheted az életed. Ráadásul rálelsz arra a valakire, aki valóban értékel és megbecsül téged.

Az álmaid sorra válnak valóra, és minden megadatik, amire valaha is vágytál. Ne türelmetlenkedj, és ne is aggodalmaskodj. Az univerzum pontosan tudja, mikor mit kell az utadba állítania. Csak várj.

Szerettél. Megbocsájtottál. Reméltél. Harcoltál. Feladtad. Sírtál. Győztél. Dióhéjban összefoglalva, ennyi minden áll mögötted. De ma bátran mosolyoghatsz, hisz olyan küzdelmeken vagy túl, melyekre álmodban sem számítottál. Megtanultad, hogy ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatban állj másokkal, előbb magaddal kell kiegyezned. Meg kell bocsájtanod önmagadnak, el kell fogadnod magad annak, aki vagy, nyitottnak kell lenned az új felé, és mindenek felett: feledned kell. Hisz miért lennél egy közönséges ember, mikor nagyszerű is lehetnél? Jusson mindig eszedbe, hogy nem szórhatsz fényt, ha te magad nem világítasz.

Okos, értelmes vagy, remek a memóriád, de gyorsan elveszíted az érdeklődésed, nem vagy eléggé kitartó a céljaid elérésében. Szokásod, hogy egyszerre több dologba is belevágsz. Határozott, eltökélt ember vagy, imádod a kihívásokat és a kockázatot, a szabadságot és a veszélyeket. Nagyvonalú, bőkezű vagy, aki mindig állja a szavát, és aki hatalmas dolgokra hivatott. Az élet azonban nem arról szól, hogy megkapj mindent, amit szeretnél, hanem hogy szeresd mindazt, amid van.

3. Kártya

Sokszor rádöbbensz arra, hogy az egyedüli igaz barátod nem más, mint te magad. És eljön az az idő is, amikor megérted, hogy a magány csak egy érzés, hisz akkor is érezheted magad egyedül, amikor ezrek vesznek körül.

Fogalmad sincs, kitől örökölted a benned fortyogó, kitörésre váró vulkánt. Sosem leled a nyugalmadat, folyton tenned kell valamit, úgy érzed, mintha az idő ellened munkálkodna, és megkötözné a szárnyaid. De neked szárnyalnod kell, le kell győznöd minden akadályt.

Aki csak ismer, szerencsésnek érezheti magát, hogy az élete része vagy. Nem csoda, hisz a létezésed már-már isteni: inspiráló, ahogy minden követ megmozgatsz, csak hogy elérd az álmaid. Mindig a figyelem középpontjában vagy, és ezt örömmel fogadod, mert így minden helyzetből a maximumot hozhatod ki, és a saját előnyödre fordíthatod.

Eszed vág, mint a borotva, és könnyedén beférkőzöl az emberek bőre alá, bár sokszor ezt te magad sem veszed észre. Tökéletes összhangban vagy önmagaddal, az egész életed egy jól bekalibrált mérleg, és semmi sem tud kizökkenteni a gondolatmenetedből. Ezért szerzel meg mindent, amit csak szeretnél.

Nem zavar, ha netán valaki visszautasítana téged, hiszen pontosan tudod, hogy bárkit magadhoz vonzhatsz, amikor csak szeretnéd. Hatalmas szíved van, rengeteg érzéssel. Tele vagy jó tulajdonságokkal. Erős személyiségednek köszönheted, hogy a siker a te oldaladon áll, mert ha elindulsz a cél felé, semmi és senki nem állíthat meg. Te is érzed, hogy az univerzum szeret téged, akárcsak a családod és a szeretteid.

Erős akartál lenni, ezért az élet akadályokat állított eléd, melyek megedzetek téged. Bölcsességet is kértél, ezért az élet megoldásra váró problémákat és fordulatokat hozott, hogy képes légy rajtuk felülkerekedni. Hallgathatsz a szavakra, de te igazából a tettekben hiszel. ÉS addig kutatsz, míg megleled, amit kerestél. Csak bíznod kell magadban, és türelmesnek kell lenned. Így leszel sikeres.

4. Kártya

Csakis a jó dolgokra összpontosítasz az életben, és azt szeretnéd, ha sose szenvednél hiányt semmiben. Meg szeretnéd lelni a boldogságot egy olyan személy mellett, aki igazán megérdemel téged. Szeretsz kitűnni a tömegből azzal, hogy megmutatod, mire vagy képes. Senki és semmi nem állhat az utadba, bármennyi akadályt is állítsanak eléd. Mert ott van benned az erő, mely átsegít mindenen.

A tettekből szűröd le, ki az, aki valóban melletted áll. A kérések alapján tudod, kinek van szüksége rád. Az idő pedig világossá teszi számodra, ki az, aki igazán szeret, és aki semmiért se veszítene el téged. Nem az a célod, hogy mindenki kedveljen. Aki kedvel, kedvel, és kész. Megtanultad, hogy semmi sem tart örökké, és az emberek, akikért egykoron az életed is feláldoztad volna, ma már csak egyszerű idegenek. Abban hittél, hogy ha jót teszel, jót kapsz cserébe. De ez sajnos nem mindig van így. Akit kisegítettél a bajból, az nagy eséllyel nyom le téged a mélybe.

Nem viselkedhetsz mindenkivel szépen, de azokkal mindig jól bánsz, akik megérdemlik, és nem játszották el a bizalmadat. A fájdalom megnevelt téged, felnőtté tett, és megtanított a sorok között olvasni. Letörlöd a könnyeid, viszont az emlékeket nem tudod eltörölni. Túl sok leckét kellett megtanulnod az életben!

Gyűlölöd a hazugságot és az embert, aki ehhez folyamodik. Azt sem érted, miért olyan jó egyeseknek folyton pletykálkodni, rosszindulatú megjegyzéseket tenni. Számodra elég egyetlen pillanat ahhoz, hogy elszakadj ettől a hamis, áruló világtól. Ezért pedig sokan csodálnak téged.

Tudod, mire vagy képes, mint ahogyan azt is, mit akarsz elérni. Erős vagy, és tudsz igazán harcolni az álmaidért. Ezért csak idő kérdése, és a vágyaid egyenként válnak valóra, az életed pedig úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ez nem álom, hanem a valóság, mindössze várnod kell türelemmel.

5. Kártya

Lesznek napok, melyek semmiséggel telnek el, amikor egyszerűen nincs haladásod, és a lelkedben a melankólia, a magány elszomorító érzése uralkodik. Az, hogy a naplód tömve van olyan telefonszámokkal, ahová ünnepekkor egy-egy üzenetet küldhetsz, még nem jelenti azt, hogy sok barátod van.

Elhagyott valaki, akit nagyon szerettél, egy másikért, ez pedig romba döntötte a világod és a bizalmadat az emberek iránt. Vésd az eszedbe, hogy nehéz meggyőzni egy majmot arról, hogy a méz édesebb a banánnál! Könnyen megbocsájtasz, talán túl könnyen, de sosem felejtesz.

Az emberek sokfélét állítanak rólad, és amikor már nem tudják, mit is mondjanak, kitalálnak valamit. Te mindenkit kedvelsz, valamilyen értelemben. Van, akinek keresed a társaságát, van akit mindenáron el akarsz kerülni, és van, akit inkább cukkolni szeretsz, főleg azokat, akiket gyűlölsz. Sok olyan ember van körülötted, aki megígéri, hogy segíteni fog, valahányszor szükséged lesz rá, de amikor eljön az ideje, mégsincs sehol. Rájössz, hogy te sosem leszel senkinek prioritás.

Idővel az emberek és a dolgok megváltoznak. De az is lehet, hogy te változol, és más szemszögből nézed a világot. Azzal viszont számolnod kell, hogy az évek múlásával egyre kevesebb barátod marad.

Szereted a békét, a csendet, szeretsz szép dolgokról beszélgetni, ezért a konfliktusok és a rosszaság kizökkentenek az egyensúlyodból.

Sok meglepetésben lesz részed az életed folyamán, de a legnagyobb és legszebb mind közül az lesz, amikor az álmaid egyenként válnak valóra. Csak maradj nyugodt, ne stresszelj, és várd ki, mi fog történni. Az életed gyökeresen megváltozik, a lehető legpozitívabb értelemben. Végre örülhetsz az életednek, boldog leszel, és új, ezúttal igaz barátokat szerzel. A jövő, ami előtted áll, fényes lesz, bár most ezt még nehéz elhinned. De minden utad a boldogság felé vezet, csak türelmesnek kell lenned.