44 éves lett Natalia Oreiro: 20 évvel a Vad Angyal után még mindig csodásan néz ki

Natalia Oreiro, az egyik legközkedveltebb szappanopera színésznő május 19-én ünnepelte a születésnapját.

Natalia Oreiro 44 éves lett: 20 évvel a Vad Angyal után még mindig gyönyörű

Az Uruguayban született, ma Argentínában élő színésznő, aki a Vad angyal Milagrosaként szenzációs sikert aratott, 44 éves lett. Natalia Oreiro még ma is csodálatosan néz ki, és büszkén viseli a korát: gyönyörű, mint mindig, karcsú, mint fiatal korában, és arcán ugyanaz a mosoly, amivel meghódította a világot a 90-es évek végén, 2000-es évek elején.

A szappanoperák királynőjének nevezett színésznő 1977. május 19-én született az uruguayi Montevideóban, és fotómodellként kezdte a karrierjét – 16 éves koráig legalább 30 reklámban szerepelt, mielőtt az argentínai Buenos Airesbe költözött.

A Vad angyal című szappanopera fontos sikert jelentett nemcsak a színészi, de a zenei karrierjében is – a sorozat főcímdala, a Cambio Dolor, kislemezként is megjelent.

2008 óta Natalia inkább filmekben játszik, de a zenében továbbra is ugyanolyan sikeres maradt. 2001-ben összeházasodott Ricardo Mollo argentin zenésszel, kisfiúk, Merlín, 9 éves.

Az Instagramra feltöltött friss képeit elnézve egyértelműnek tűnik, hogy Natalia Oriero nagyszerű génekkel rendelkezik, hiszen még most is ugyanolyan gyönyörű, mint 20 évvel ezelőtt.