A férj becsempészte a kutyájukat a haldokló feleségéhez a kórházba: “Még egyszer utoljára látni akarta!”

A puha szőrös háziállatok még az élet legnehezebb időszakában is képesek mosolyt csalni az ember arcára. Ez a férfi nagyon jól tudta, hogy mi a legfontosabb dolog a haldokló felesége számára, ezért bevitte a kutyájukat a kórházba, hogy felesége még egyszer utoljára megölelhesse.

A férj becsempészte a kutyájukat a haldokló feleségéhez a kórházba: “Még egyszer utoljára látni akarta!”

“A feleségem egy nagyon súlyos műtét után feküdt a kórházban, és úgy tűnt, hogy nem sok esélye van a felépülésre. Nem sok jót jósoltak az orvosok, magánál volt, beszélt, de nem evett és nem ivott semmit, és erős fájdalomcsillapítókat kapott. Egyszer azt mondta, hogy nagyon boldog lenne, ha még egyszer láthatná a kutyánkat” – mesélte a férfi.

Hazament és kitalált egy nagyon jó tervet, hogy hogyan juttassa be Bella kutyájukat a kórházba.

“A kutyánk, Bella, egy 23 kilós ausztrál juhászkutya, és nagyon jól elfér egy méretes bőröndben. Szépen becsomagoltam, elhúztam a cipzárt, betettem a kocsiba, és elindultunk a kórházba. Bella nagyon jól nevelt kutyus, pontosan érezte, hogy csendbe kell maradnia. Amikor megérkeztünk, elmagyaráztam neki, hogy pár perc múlva kinyitom a cipzárt, és hogy láthatja a mamáját” – mondta a férfi.

“Soha nem nyöszörgött, nem ugatott vagy nyafogott. Amikor elsétáltam a bőrönddel a nővérpult előtt, azt mondtam nekik, hogy egy olyan tárgyat hozok be, ami lehetővé teszi, hogy a feleségem kényelmesebb tudjon feküdni. Amikor beléptünk a szobába, a feleségem aludt, elhúztam a cipzárt, és Bella azonnal felugrott az ágyra, és óvatosan rátette a fejét a mellkasára” – mesélte a férfi.

A türelmes kutyus, mintha tudta volna, hogy nem szabad ugatni, megvárta, míg a nő felébred: “Bella azonnal nyalogatni kezdte a kezét, és csendesen nyöszörgött. A feleségem mikor felébredt, csaknem egy órán át ölelte, és közben végig mosolygott. Egyszercsak bejött egy nővér, és “rajtakapott”, azonban annyira meghatódott, hogy megígérte, nem szól senkinek”.

Sajnos, néhány nappal a nagy látogatás után a nő elhunyt. Szegény Bella azonban még mindig várja, hogy újra láthassa.

“Valahányszor előveszek egy nagyobb táskát (bármilyen táskát), Bella azt hiszi, hogy újra találkozni fog a gazdival” – mondta szomorúan a férfi.

Forrás: Reddit Forrás