Évekig élt az élő Ken babaként, aztán rájött, hogy valójában nő: “30 kilót híztam a nemváltási műtét után!”

“Ken baba”, jelenlegi nevén Jessica Alves: 30 kilogrammot híztam a nemváltási művelet után!

Évekig élt az élő Ken babaként, aztán rájött, hogy valójában nő: "30 kilót híztam a nemváltási műtét után!"

Rody Alves éveken keresztül számos műtéten esett át, minden álma az volt, hogy egy élő Ken babához hasonlítson. Amikor már majdnem sikerült, és megszólalásig olyan volt, mint Barbie párja, rájött, hogy ő tulajdonképpen nem is férfi, hanem inkább nő szeretne lenni, és ekkor kezdődött a nemátalakító műtétek sora.

Jessica Alves mostanra már teljesen nő lett, és imádja az új énjét, plázázni jár, sminkeli magát, csacsog a barátnőivel, és természetesen várja az igazit. Folyamatosan tájékoztatta rajongóit a közösségi médiában életéről a nemváltási műtétje után, és az egykori Ken baba azt is bevallotta, hogy le kellett cserélje a ruhatárát, ezért most egy komoly vásárlási időszak következik az életében.

Amióta nő lett belőle, alakja nagyon megváltozott, a nemváltoztató műtét után 30 kilót hízott, és ez nagyon sok problémát okozott neki. Jessica Alves azt is elmondta, hogy a túlsúllyal együtt komoly önértékelési problémákkal is küzd.

“Azok a hormonális kiegészítők, amelyeket ebben az időszakban kell szedjek, nagyon megnövelték az étvágyamat. Állandóan éhes vagyok, és leginkább a csokoládét kívánom. Ez bizony a mérlegen is meglátszik, arról nem is beszélve, hogy alig találok megfelelő ruhákat. Ezt leszámítva imádok nő lenni, nekem eleve ez a sors volt elrendelve. Most, amikor valóban nőnek nézek ki, már majdnem elfelejtettem, hogy férfi is voltam” – mondta Jessica.

Jessica azt is elárulta, hogy az elmúlt 18 hónapban 83 millió forintot költött arra, hogy átalakuljon.