17 előtte és utána fotó, ami bemutatja a takarítás varázslatos erejét

Számos oka lehet annak, hogy valaki rendetlen. Néha egyszerűen az idő hiánya és a figyelmetlenség áll a dolog hátterében, de a rendetlenség a depresszióval is összefüggésbe hozható, mert azok, akik ebben a betegségben szenvednek, sokszor óriási kimerültséget tapasztalhatnak, és nincs energiájuk az olyan feladatok elvégzésére, mint a takarítás.

Mindenesetre néhány ember, akiknek óriási volt a rendetlenség az otthonában, úgy döntött, vállalja a kihívást, és alaposan kitakarít. Miután végeztek a nagytakarítással és megszabadultak azoktól a dolgoktól, amik fölöslegesek voltak, és csak a helyet foglalták, az életük 180 fokos fordulatot vett, és új színben kezdték látni a világot.

Tudjuk, hogy sokan túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkozzanak egy nagytakarításon, vagy azon, hogy rendszerezzék a dolgaikat. Pontosan ezért találjuk fontosnak, hogy megmutassuk azokat az előtte-utána képeket, amiket azok az emberek készítettek, akik megbirkóztak ezzel a lehetetlennek tűnő feladattal. Talán sikerül némi motivációt adniuk!

1. „Új lakásba költöztünk, ahol a zuhany lefolyó rendkívül elhanyagolt állapotban volt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel!”

2. „Valaki a Redditen ajánlotta a rozsdaoldó szert, hogy eltávolítsam a vízkőlerakódásokat a mosogatógépből az új albérletemben. Már egyszeri használat után csodálatos eredményeket értem el!”

3. „Borzasztóan zavart, hogy a húgom teáskannája olyan piszkos a rárakódott zsírfoltoktól. Egy kis zsíroldó azonban elvégezte a munkát!”

4. „2 éve élek itt, és végre valahára van egy használható nappalim!”

5. „A citrusos tisztítószer, a konyharuhák, súrolókefék és a vizes porszívó végül megtették a hatásukat!”

6. „A zsíroldó megtette a hatását”

7. „A hűtőkábelek elrendezése előtt és után”

8. „Kitakarítottam a mosókonyhát”

9. „A párommal egész hétvégén magasnyomású mosóval takarítottunk”

10. „Az átalakított lomtár”

11. „Tavaszi nagytakarítás – penésztelenítés magasnyomású mosással”

12. „A számítógép processzorának tisztítása mindig fontos”

13. „Az első képen látható, hogy nézett ki a szobám néhány hétig. De végül úgy döntöttem, hogy összeszedem magamat. Másfél nappal később ez a végeredmény. Bár a szoba egy része nem látszik a képen, azt hiszem, még így is elégedett lehetek”

14. „Végre valahára rászántam magamat, hogy kitakarítsam a konyhát”

15. „Azt hiszem ez a legjobb előtte-utána fénykép, amit valaha készítettem – garázstakarítás”

16. „El sem hiszem, hogy rászántam magamat. Annyira megkönnyebbültem.”

17. „Úgy döntöttem, itt az ideje felszámolni a „depressziós fészkemet”, hogy jobb és tisztább legyen az új év. Egy jobb 2021-re!”