Jon Bon Jovi középiskolás barátnőjét vette feleségül: 40 éve élnek szerelemben!

Bon Jovi feleségül vette középiskolai kedvesét! A 40 éves szerelem története!

Jon Bon Jovi énekes és felesége, Dorothea Bongiovi nemrég ünnepelte 40 éves évfordulójukat. A szerelem tüze még ma is olyan hevesen ég köztük, mint annak idején a középiskolás éveikben.

A 31 éve boldog házasságba élő párt mindenki arról kérdezi, hogy mi a kiegyensúlyozott kapcsolat titka.

“Ha lehet különösebb titokról beszélni, akkor az a kölcsönös tisztelet. Mi együtt nőttünk fel, és éppen ezért nagyon össze is nőttünk. Nagyon szeretjük egymást, a mai napig például nagyon szeretünk beszélgetni”.

“Valamiért nagyon működik közöttünk ez a dolog. Együtt fejlődtünk, és növekedtünk, ugyanolyan ütemben haladtunk. Együtt mentünk előre, de nem ellentétes irányba” – mondta Dorothea.

A párnak 4 gyermeke van, és a legjobb igyekezetük szerint próbálták “normálisan” nevelni őket. Stephanie 27, Jesse 25, Jacob 18, és Romeo 16 éves. Jon Bon Jovi elmondta, hogy a rock and roll szakma sok embert tévútra vezetett, őt a kapcsolata Dorothea-val a földön tartotta.

“Ez egy igazi szövetség, keményen megdolgoztunk azért, hogy a gyermekeink normális nevelést kapjanak” – osztotta meg a nő.

“Keményen dolgozunk rajta, de nagyon szeretjük egymást, és soha nem estünk bele a hírességek csapdájába” – mondta Jon. Aztán hozzátette: “Tanúi voltunk annak, hogy az évek során olyan emberek mentek szét, akik nagyon közel álltak hozzánk.”

A házaspár küldetésének tekinti más, kevésbé szerencsés emberek segítését, éppen ezért megalapították a JBJ Soul Foundation nevű nonprofit szervezetet.

“Nagyon fáj az, ha igazságtalanságot tapasztalunk, vagy ártatlan embereket szenvedni látunk. Hálásak vagyunk, hogy tudunk másokon segíteni”.

“Akkor vagyok a legboldogabb, ha szeretem azt, amiből meg is tudok élni, ha a családom is meg van elégedve, és ha ezzel egy kicsit jobbá tudom tenni a világot.” – nyilatkozta Jon Bon Jovi.

Jon és Dorothea egy csodálatos példa arra, hogy hogyan lehet egy boldog házasságban élni, miközben másokat is önzetlenül segítenek.