Ne akarj bosszút állni, engedd, hogy a karma végezze a piszkos munkát!

A belső erő megtartása egy életen át – ez az egyik legnagyobb kihívás, amit teljesítened kell! Nem engedheted, hogy azok uralják az életed, akik megbántottak!

Ha bántanak, akkor általában az az első reakció, hogy megpróbálunk bosszút állni, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez a megfelelő út! A karmád mindvégig irányítja az életed, akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem a helyes irányba haladsz, vagy, hogy nem igazságos, ami történik veled. Az Univerzum mindig a te oldaladon áll, leginkább akkor, ha már nem tudod megvédeni magad.

Bármit is gondolsz, az biztos, hogy ha valami jó teszel, az soha nem marad viszonzás nélkül. A jócselekedeteid következményeképpen megváltozik a karmikus energiád, és ez pozitív hatással lesz az életedre.

Ha nem akarod, hogy azok, akik megbántottak, átvegyék az életed felett az irányítást, akkor szert kell tenned a belső erődre. Anélkül, hogy szembenéznél a kihívásokkal és a fájdalommal, soha nem találod meg igazi éned, és nem kapod meg azt a belső erőt, amire szükséged van.

A rejtett neheztelés, a bosszú, amin elmélkedsz, akadályt jelent a személyes fejlődésedben. Te magad teremted meg azt az életet, amelyet élni akarsz. Ha boldog akarsz lenni tele pozitív energiával, akkor meg kell tenned egy nagy lépést ebbe az irányba.

Táplálkozz azokból a kapcsolatokból, amelyek számodra fontosak, és maradj távol azoktól, amelyek semmit sem jelentenek.

Mindannyian saját cselekedeteink következményeivel kell megküzdenünk, nem szabad más dolgokkal foglalkoznunk. A változáshoz néha az is elég, ha csökkented a kommunikációt azzal a személlyel, aki megsértett, a karmád majd elvégzi a dolgát. Ez nagyszerű módja annak, hogy nyugodt és magabiztos maradj!

A karma törvénye szerint: amit adunk ennek a világnak, azt kapjuk vissza cserébe. Ha a jó dolgokra koncentrálsz, pozitív szemlélettel fordulsz a világ felé, akkor ez mind visszaáramlik hozzád. Ha azonban a rossz cselekedetek és gondolatok vannak túlsúlyban az életedben, akkor csak magadnak ártasz.

Próbálj meg úgy bánni másokkal, mint ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled!

A dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek elsőre tűnnek. Soha ne felejtsd el, ami most fáj, végül sokkal erősebbé tesz!