Így alakítja a sorsodat a születési órád: meghatározza az életutadat

Így alakítja a sorsodat a születési órád!

Gondoltad volna, hogy a születési órád hatással van a sorsodra, az életutad alakulására? Nos, egyes asztrológusok szerint igen, ezért most eláruljuk, hogy mi a te sorsod, aszerint, hogy melyik időpontban jöttél a világra.

Íme, a két órás időintervallumok és a sorsutak leírásai, legfontosabb jellemzői!

0–2 óra

Erre az időszakra a Merkúr van hatással. Ha ez idő között születtél, akkor az iskolában eminens tanuló lehettél, mindig arra törekedtél, hogy mindenben te legyél az első. Remek szervezőkészséggel rendelkezel, szeretsz mindent részletesen kielemezni. A korodnál fiatalabbnak nézel ki, a szerelemben vagy túl nyitott, vagy túl zárkózott vagy.

2–4 óra

A Vénusz vigyáz rád, kísér utadon. Remek érzéked van a pénzhez, különösen szereted számolni a bankjegyeket. Remek munkaerő vagy, kifogástalanul végzed a munkádat, és szeretsz mindent saját kezűleg elvégezni. Szereted a zenét és a művészeteket, a szerelemben a hűséget és a elköteleződést tartod fontosnak.

4–6 óra

A Mars a te bolygód, amely megmutatja számodra az utat. Mindig érezted, hogy más ember vagy, aki kitűnik a tömegből, köszönhetően különleges képességeidnek. Aki melletted, veled él, sosem unatkozik. A szerelemben azt szereted, ha egy erős ember van melletted, aki hűséges hozzád.

6–8 óra

A bolygó, akiben bízhatsz, aki segít, az a Neptunusz. Számodra nagyon fontos a spiritualitás, a hit, az önmegvalósítás. Igyekszel mindent megérteni a világ és a lélek működéséről. Egy dolog van, ami nehézséget okozhat, mégpedig az, hogy nehezen találsz olyan munkát, amit szívesen végeznél.

8–10 óra

Ha ebben az időpontban születtél, akkor a te támogató bolygód az Uránusz. Szereted a barátaidat, közösségben gondolkodsz, megbízható vagy. Amit nem tudsz elviselni, az a hazugság. Te mindig mindenben az igazságot keresed, és igyekszel hű maradni az elveidhez.

10–12 óra

A bolygó, amire figyelned kell, az a Szaturnusz. Te egy olyan ember vagy, akire mások, akár egy közösség is felnéz, mert tekintélyed van. Egyrészt sikeres vagy a szakmádban, másrészt nagy tapasztalattal rendelkezel, ezért remek vezető válik belőled. És mivel sok időt igényel a munkád, legtöbbször nincs stabil párkapcsolatod, pedig lenne igényed rá, hiszen figyelmes, szerethető ember vagy.

12–14 óra

A te bolygód a Jupiter, ezért figyelj oda, hogy mit üzen számodra ez a hatalmas égitest. Érdekes módon te az iskolában nem voltál jó tanuló, de kiváló tanár válna, vagy már vált belőled. Az emberek szeretik kikérni a véleményedet, tanácsodat a fontos dolgokban, Szeretsz utazni, új embereket megismerni.

14–16 óra

A Plútó bolygó befolyása alatt állsz. Különleges érzéked van arra, hogy megérezd a váratlan eseményeket, előrelátsz a jövőbe. A munkahelyeden imádnak veled dolgozni, mert megbízható, kiszámítható munkaerő vagy. A barátaid mindig kitartanak melletted.

16–18 óra

A Vénusz a te energiabolygód, ezért mindig figyelj arra, hogy milyen üzenetet akar átadni neked. Nagyon vonzó személy vagy, mindenki a te kívánságodat lesi. Romantikus alkat vagy, tudod mire vágysz a szerelemben, a Hamupipőke a kedvenc rajzfilmed. Remek feleség, illetve férj válik belőled.

18–20 óra

A Merkúr hatása alatt állsz. Nagyon fontos számodra a munkád, ott érzed jól magad, ott tudsz leginkább kiteljesedni. Úgy érzed, hogy a kollégáidtól megkapod a neked kijáró tiszteletet. Odafigyelsz az egészségedre, a kiegyensúlyozott étkezésedre. Leginkább orvosként, vagy programozóként dolgozol.

20–22 óra

Téged a csodás Nap energiái védenek, mutatják az irányt az életben. Amit igazán szeretsz az életben, az a családod, a gyerekek, a szerelem és a szenvedélyes, meghitt pillanatok megélése. A flörtölés a véredben van, nagyon szeretsz emberekkel dolgozni. Szerelem nélkül nem tudod elképzelni az életed.

22–24 óra

Ha ebben az időzónába születtél, akkor te rád a Hold vigyáz. Ez elsősorban azt jelenti, hogy nagyon érzékeny személyiség vagy, legalábbis más emberekhez viszonyítva. Gondoskodó vagy, főként, ha rászoruló embert látsz a környezetedben. Számodra a családod a legfontosabb, mindent megteszel a szeretteidért. Forrás