Ők a világ legkülönlegesebb hármas ikrei: történetük az egész világot bejárta

Az ikrek születése mindig egy kicsit jobban felborítja a család életét, mert hát akárhogy is egy gyerek helyett egyből kettővel bővül a család. Hát még mekkora változást hozhat a hármasikrek születése, főleg, ha ketten közülük sziámi ikrek!

A hármas ikrek 19 évvel ezelőtt születtek, akkor még ennek az esélye 1 az 50 millióhoz volt, de az, hogy sziámi ikrek is legyenek még csak háromszor fordult elő a világon. A csöppségek túlélték az első kritikus napot, de további küzdelmek következtek az életükben.

Mivel a szülők sajnos kábítószer problémával küzdöttek, nem tudták a gyerekek gondját viselni. Darla és Jeff Garisson annak ellenére, hogy volt már három fiúk, úgy döntött, hogy gondját viseli a hármasikreknek.

Míg Madeline egészségesnek született, Macey és Mackenzie a medencéjüknél össze voltak nőve, és számos küzdelmem mentek keresztül, míg végrehajtották rajtuk az életmentő műtétet.

A sziámi ikrek, Mackenzie és Macy szétválasztó műtéte egyáltalán nem volt kockázatmentes, de szerencsére jól sikerült, így tovább külön személyként élhették tovább az életüket. Tíz hónappal a születésük után a lányok életében egy komoly változás következett, és ez az egész család életére hatással volt. A műtétet a Los Angeles-i Gyermekkórház főorvosa, dr. James Stein vezette.

Bár a műtét egyáltalán nem volt kockázatmentes, dr. Stein tudta, hogy ezzel a lányok életét mentheti meg.

2003-ban egy 24 órás műtét során Dr. Stein által irányított sebészcsoport által végrehajtott műtét után Macey és Mackenzie végre önállóan “lábra állhattak”.

A lányok nagyon jól beilleszkedtek az új családba, egy tanyán élnek, ahol imádják az élet minden percét. Bár valószínű Macey és Mackenzie számos nehézséggel kell még megküzdjön élete során, de a lányok nagyon kitartóak, és nem adják fel. Madeline, miután évekig szemtanúja volt a testvéreinek nyújtott orvosi segítségnyújtásnak, az ápolói pálya iránt kezdett érdeklődni. Leginkább a Parkinson- és Alzheimer-kórban szenvedő idős betegekkel szeretne foglalkozni.

Mackenzie-nek egyelőre még nincsenek határozott tervei, de elszántan rajong a mezőgazdaságért. Ami Macey-t illeti, ő inkább óvónő szeretne lenni.