Gyógyítsd meg a lelked, és ne mástól várd, hogy megtegye helyetted!

Két lehetőség van arra, hogy meggyógyítsd a lelked: vagy te gondoskodsz saját magadról, vagy egy másik ember karjába dobod magad, és várod, hogy megmentsen. Rajtad múlik, hogy melyik utat választod!

A legtöbben a második lehetőséget választják, és olyan partnert keresnek, aki ideiglenesen enyhíti a megtört szív fájdalmát. Nem keresheted mindig egy másik emberben a vigasztalást, nem állhat mindig melletted egy támasz! Erősnek kell lenned, hiszen, ha támaszték nélkül maradsz az életben, akkor összeesel, és nem bírod el a világ terheit. Légy erős egyedül is!

Ha kétségbe is vagy esve, ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, akkor se tárd ki a szíved az első embernek, aki rád mosolyog. Egy olyan kapcsolat, amibe az első pillanatba nagy hévvel beleugrasz, soha nem fogja pótolni a benned tátongó űrt.

Dolgozz önmagadon, tanulj meg egyedül lenni, ismerd meg magad!

Meg kell ismerned önmagad, barátkozz meg mind a pozitív, mind pedig a negatív tulajdonságaiddal, tiszteld és szeresd magad, hanem mindig olyan partnert fogsz választani, aki rosszul bánik veled, nem ért meg, és egyáltalán nem tudja, hogy mire is lenne szükséged.

Tanulj meg egyedül lenni, érezd jól magad egyedül, ne menekülj csak azért egy kapcsolatba, mert egyedül unatkozol. Ha a nem megfelelő partnerrel élsz, könnyen elveszítheted az egyéniséged és átalakulsz, csak azért, hogy megfelelj neki. Azonban, ha nem vállalod önmagad, soha nem fogod jól érezni magad a bőrödben!

Gyógyítsd meg a lelked, és ne valaki mástól várd el, hogy megtegye helyetted! Te vagy az egyetlen személy a Földön, aki tehetsz azért, hogy jól érezd magad testileg-lelkileg, kiteljesedett életet élj! Először nem lesz könnyű, hiszen egyedül nagyon magányosnak és elveszettnek fogod érezni magad, de ez csak a kezdeti nehézség. Minél közelebb kerülsz önmagadhoz, annál jobban kezded majd megismerni és megszeretni azt a lényt, aki te vagy, aki egy tökéletes teremtmény.

Rá fogsz jönni, hogy sokkal többet érdemelsz annál, mintsem hogy egy egészségtelen kapcsolatban élj! Ismerd meg magad, légy jóban önmagaddal, és add meg azt, amire legjobban szükséged van a világon: a szeretetet.

Ha elégedett vagy magaddal, nincs szükséged egy másik személy visszaigazolására, nem fogsz bármi áron szeretetre szomjazni, hiszen ott leszel te, saját magad számára. Vedd észre, hogy ugyanaz a személy vagy, mint a párkapcsolataidban, csak már nincs szükséged arra, hogy szeretetet koldulj.

Válj azzá az emberré, aki mindig is szerettél volna lenni, és így egészen biztosan bevonzod azt a személyt, akit neked szánt az Univerzum! Forrás