5 jel, ami arra utal, hogy valaki, akit szeretsz, vigyáz rád a mennyből

Az, hogy valaki, akit szeretsz, már nincs melletted, még nem jelenti azt, hogy már nem is vigyáz rád.

Vannak kapcsolatok, amik örökké tartanak, még akkor is, ha akár több száz kilométer választ el attól, akit szeretünk. Semmi sem szakíthatja el ezt a különleges köteléket, de mi történik, ha közbeszól a halál?

Az egyik legnehezebb dolog az életben, amikor elveszítünk valakit, aki kedves a szívünknek. Időnként azonban úgy érezzük, hogy az a személy, akit elveszítettünk, még mindig a közelünkben van, vigyáz ránk és betartja minden ígéretét, amelyet halála előtt tett.

A halál nem választja el egymástól azokat, akik között igazán szoros kötelék alakult ki. Bizonyos tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy bár a szeretett személy fizikailag már nem lehet melletted, néha mégis érezheted a jelenlétét.

1. Érzed a jelenlétét, és vigaszra lelsz benne

Ha elveszítesz valakit, aki az egész világot jelentette a számodra, teljesen összetörsz. De ha hiszel abban, hogy a szeretett személy még így is melletted van, az segíthet meggyógyulni és továbblépni. Néha előfordulhat, hogy teljesen egyedül vagy egy szobában, mégis érzed a jelenlétét a közeledben.

2. Hallod az illető hangját a fejedben

A gondolatainkat sokszor belső hangnak nevezzük, ami megmondja nekünk, mi a jó és mi a rossz. Ha azonban azt veszed észre, hogy egy-egy gondolatod mintha a szeretett személytől származna, ez annak a jele lehet, hogy az illető még mindig vigyáz rád. Amikor hallod a hangját a fejedben, olyan érzés, mintha még mindig melletted lenne, és segítene meggyógyulni, felépülni a veszteség után. Soha nem tudhatod, lehet, hogy a szeretett személy így próbál kommunikálni veled.

3. Folyamatosan látod őt álmodban

Ha elveszítesz valakit, aki fontos a számodra, gyakran előfordul, hogy az illető megjelenik az álmaidban. Álmaidban egészségesnek és boldognak látod őt, valószínűleg így próbálja meg közölni veled, hogy jól van, és már nem kell aggódnod érte. És, ami a legjobb az egészben, hogy amikor felébredsz, úgy érzed, megkönnyebbültél.

4. Hirtelen úgy érzed, mintha valaki megérintene, különösen, amikor mélyen elmerülsz a gondolataidban

Ha elveszítettél valakit, aki fontos volt neked, vannak pillanatok, amikor elkalandozol az emlékeidben, és mintha visszatérnél azokba a felejthetetlen pillanatokba, amit együtt töltöttetek, a régi, kedves emlékek közé. És hirtelen, miközben mélyen elmerülsz a gondolataidban, könnyed érintést érzel, mintha a szeretett személy ott lenne melletted, és a tőle megszokott módon megérintene. Lehet, hogy így próbál megnyugtatni téged, és biztosít arról, hogy te is hiányzol neki.

5. Jeleket látsz magad körül

Előfordulhat az is, hogy a szeretett személy nem egészen úgy kommunikál veled, ahogy azt várnád. Az is lehet, hogy megpróbál neked olyan jelekkel üzenni, amiket csak te érthetsz meg. Ez lehet egy dal, amit váratlanul meghallasz a rádióban, egy virág, ami éppen a küszöbödre esik, vagy az is lehet, hogy elsétál melletted valaki, aki ugyanolyan ruhát visel, mint az, akit elveszítettél. Megtörténhet, hogy a szeretett személy ezekkel az apró jelekkel próbál megvigasztalni, bátorítani téged, hogy biztonságban érezd magadat. Forrás