5 teszt, amely nagy pontossággal megmondja, hogy milyen is vagy valójában

Az alábbiakban 5 személyiségtesztet gyűjtöttünk össze. Mindössze annyit kell tenned, hogy ránézel a képekre, majd ki kell választanod, hogy mit vettél rajta észre először. Mindig a képek után írjuk az ahhoz kapcsolódó elemzéseket, hiszen fontos, hogy előbb a képeket nézd meg és csak utána görgess tovább.

1.

Mit láttál meg először? A krokodilt, vagy a csónakot?

Amennyiben a krokodilt, az arról árulkodik, hogy egy rendkívül gyakorlatias személy vagy, aki egyáltalán nem szeret kockáztatni, kockázatokat vállalni. Általában sokkal inkább figyelembe veszed a dolgok negatív oldalát, mint a pozitívat. Engedd el magad, pihenj és élvezd az életet!

Ha a csónakot vetted észre először, az azt jelenti, hogy nagyon aprólékos vagy és mindig odafigyelsz a legapróbb részletekre is. Továbbá rendkívül kreatív vagy és jellemző rád a jó problémamegoldó-képesség is, hiszen mindig több oldalról próbálod megközelíteni a dolgokat.

2.

Mit vettél észre először? Az oszlopokat, vagy a sziluetteket?

Ha az oszlopokat, az arra utal, hogy zárkózott személyiség vagy, aki nagyon nem szeret kilépni a komfortzónájából. Ez pedig sokszor megakadályoz a céljaid elérésében. Próbálj törekedni arra, hogy ezt leküzdd, próbálj ki új dolgokat!
Ezzel együtt viszont álmodozó és nagyon romantikus személy is vagy, viszont sajnos ezt csak kevesen tudják rólad, hiszen nehezen nyílsz meg másoknak.

Ha a sziluetteket láttad meg először, az azt jelenti, hogy egy nagyon laza és közvetlen személyiség vagy, aki rendkívül könnyen ismerkedik, sőt, kifejezetten szeret is új emberekkel találkozni, illetve a társaság középpontjában lenni.
Ezenkívül érzékeny is vagy, akit hamar meg lehet bántani, de hamar meg is tudsz bocsátani. Továbbá nagyon segítőkész vagy, akire mindig lehet számítani.

3.

Mit vettél először észre, a távcsöves férfit, az autót, vagy az “A” betűt?

Ha a távcsöves férfit, az arról árulkodik, hogy mindig az összképre, a lényegre próbálsz törekedni és többnyire nem érdekelnek a részletek. Ennek megvannak az előnyei is és a hátrányai is. Hajlamos vagy már rögtön az elején levonni a következtetéseket, ami felületességre utal, ahelyett, hogy jobban átgondolnád a dolgokat.

Ha az autót, az arra utal, hogy olyasvalaki vagy, akinek nehezére esik megmaradni egy helyben. Ehhez hozzátartozik az is, hogy szeretsz utazni, sőt, szinte szükségét érzed annak, hogy világot láss.
Továbbá nagyon könnyen bele tudsz bonyolódni a részletekbe és hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, ami sokszor előnyödre válik, sokszor viszont épp ellenkezőleg.

Az “A” betűt a legnehezebb észrevenni a fenti képen, éppen ezért, ha ezt láttad meg először, az azt jelenti, hogy rendkívül jó megfigyelőképességgel rendelkezel. Sokszor veszel észre olyan dolgokat, amik mások figyelmét teljesen elkerülik. Nagyon intuitív és kreatív személyiség vagy, aki mindig több oldalról közelíti meg a dolgokat.

4.

A nőt, vagy a férfit láttad meg először?

Amennyiben a nőt: nagyon magabiztos és független személyiség vagy, olyan, aki elégedett önmagával. A képen a nő felfelé néz, ahogyan az életben te is: mindig pozitívan és reményekkel tele állsz a dolgok elé, ezzel pedig erőt adsz a közvetlen környezeteben lévőknek is.

Ha a férfit, az arra utal, hogy hiányzik az életedből a nyugalom, legalábbis sokszor ezt érzed. Hajlamos vagy a legapróbb dolgokon is aggódni és gyakran érzed azt, hogy senki más nem képes megoldani a problémákat, csak te. De valójában te vállalod magadra ezeket és rendszerint esélyt sem hagysz másoknak, hogy bizonyítsanak. Fontos, hogy néha lazíts és, hogy hátradőlj.

5.

Az idős férfit, vagy a nőt láttad meg először?

Ha az előbbit, az azt jelzi, hogy nagyon empatikus és érzékeny személyiség vagy. Továbbá azt is, hogy inkább az agyféltekéd jobb oldalát használod, ami a kreativitáshoz köthető. Amennyiben még tetted meg, itt az ideje, hogy kipróbáld magad valamilyen művészetben.

Ha a nőt láttad meg először, azt jelenti, hogy leginkább az agyféltekéd bal oldalát használod. Emiatt nagyon racionális, logikus és gyakorlatias személyiség vagy. Mindig jól átgondolod a dolgokat, mielőtt döntést hozol. Éppen ezért gyakran kérik ki a tanácsodat is. Továbbá rendkívül optimista és sokszor makacs is vagy.

Nos, eltaláltuk?