Felejtsd el a hólapátolást! Ez a férfi olyan trükköt osztott meg, amivel pillanatok alatt eltakaríthatod a havat!

Rengeteg idő és fáradság lehet, mire újra és újra megtisztítjuk a hótól az otthonunk környékét. Különösen, ha kertes házban élünk.

Ezt a trükköt maga a feltalálója osztotta meg a nagyközönséggel. Eric egyszerűen megragad egy nagy furnérlemezt és azt használja a hó eltakarításához. Egyszerűen zseniális. Nagyon gyorsan és könnyedén halad vele. Olyan hatékonysággal végzi el a feladatot, amire senki nem lenne képes egy hólapáttal.

Ez a trükk nagyon olcsó és rendkívül gyors. Így nem kell akár egy órát is kinn lenned a hideg téli időben. Ez valószínűleg mindenki vágya.

Sajnos azt meg kell, hogy jegyezzük, hogy ez a trükk csak akkor alkalmazható, amikor még frissen hullott a hó és nem fagyott a felszínhez, mert akkor már lapáttal is nehéz felkaparászni. Szóval érdemes szemfülesnek lenni és időben rászánni azt az 1-2 percet, hogy egy nagyobb területet megtisztíts.

Először lapáttal mutatja be, hogy hogyan lehet haladni, ami szerinte akár örökké is eltartana, majd felkapja a furnérlapját és semmi perc alatt az egész kocsibejárót megtisztítja a hótól. Nagyon ötletes!

A videót itt nézheted meg: