A 7 éves kisfiú visszament az égő házba, hogy megmentse kishúgát

Elit valóságos hősként ünnepelték, ami nem is csoda hiszen az ablakon keresztül mentette ki a lángoló házból kishúgát.

A New Tazewellben élő Davidson család számára a december 8-a csak egy szokásos napként indult, de végül egy igazi rémálommá változott. Nicole és Chris megvacsoráztatták, majd lefektették három gyereküket, akik gyorsan el is aludtak.

Néhány órával később az anya valami füst szagot érzett, és alig telt el néhány perc, és az egész ház égett. Elija és Eli gyorsan felriadtak, és gondolkodás nélkül menekültek ki a házból, azonban a 22 hónapos Erin szörnyű bajban volt, hiszen bent ragadt a lángoló szobában.

“Nagyon nagy volt a füst, és a lángok is magasra csaptak, egyszerűen nem tudtam visszamenni a szobába. Miután kimenekültünk a házból, a szoba ablaka alatt álltunk, és kétségbeesve néztem, hogy nem tudok visszamászni, mert nem érem fel. Ekkor felemeltem a kis Elit, aki másodpercek alatt kivette Erint az ágyából, és kihozta az égő szobából az ablakon keresztül” – mesélte az apa.

“Annyira büszkék vagyunk a kis Elire, hiszen olyat tett, amit egy felnőtt férfi sem biztos, hogy meg tudott volna csinálni.” – mondta az apuka.

“Féltem, de nem akartam, hogy a kishúgom meghaljon.” – mondta Eli.

Mire kiértek a tűzoltók, gyakorlatilag már semmi sem maradt a házból, rossz még belegondolni is, hogy mi lett volna Erinnel, ha a 7 éves bátyja nem menti meg.

Davidsonék eddig 34 gyereknek voltak a nevelőszülei, közülük kettő hivatásos tűzoltó lett. Ez az év borzasztó volt a család számára, nem elég, hogy a világjárvány miatt munkanélkülivé váltak, de elvesztették Nicole imádott nagypapáját, és a házuk is leégett.

“Gyakorlatilag semmink sem maradt, mindenünk ott volt a házban, az egész életünk. A tűz miatt még az autóink is súlyosan megrongálódtak” – mesélte az apa.

A család számára szerettek volna közadakozásból 5 ezer dollárt összegyűjteni, segítségképpen, de mára már több, mint 245 ezer dollár gyűlt össze.

Forrás: CNN