Milyen anya vagy? A horoszkópod erről is sok mindent elárul!

A legtöbb anyuka úgy gondolja, hogy ő más lesz, mint a szomszéd anyuka, de ez nem csak a személyiségen alapul.

Meglepő, de a horoszkóp is hatással van az ember személyiségére, arra is, hogy milyen anya lesz.

Kos

Erős és kitartó ember vagy, ezért a gyermekeidet is erre neveled. Nehéz személyiség vagy, de amikor anya leszel, valahogy sokkal kedvesebb és megértőbb személyiség leszel. Hamar felnőttnek kezeled a gyermekeidet, ezért ők nagyon szabadon nőnek fel, de ha jól csinálod, ez jó hatással lehet rájuk. A legtöbbször úgy szervezed a hétköznapokat,a hogy az neked megfelel, ezt a gyermekek sokszor nem értik, de erős személyiséged miatt nehezdreesik kikérni mások véleményét, mielőtt döntetnél.

Bika

Erős és nyugodt anyuka vagy, megbecsülöd a nyugalmat és a kényelmet. A gyermekeidet arra neveled, hogy becsüljék az apró örömöket, mint egy finom étel, vagy más apróság. Nagyon szereted a családod, ezért a gyermekeid is megpróbálod mindentől védeni. Takarékos vagy és céltudatos, nagyon fontosnak tartod, hogy boldog és szeretetteljes életet biztosíts a családodnak. Mikor feszült vagy, jobb ha nem szólnak hozzád, de a családoddal még ilyenkor is elnéző vagy, mert számodra ők jelentik a világot. Az elvárásaid néha nagyon magasak, de ezt később értékelni fogják a gyermekeid.

Ikrek

Erős és különleges ember vagy, aki még a gyermekeitől se tűri el, hogy ne hallgassák végig. Hajlamos vagy rá, hogy túl sok mindent megengedj a gyermekeidnek. Számodra nagyon sokat jelent, hogy a gyermekeiddel jó legyen a kapcsolatod, nem akarod, hogy tartsanak tőled, úgy gondolod, ez a titka annak, hogy megbízzanak benned és megosszák veled a mindennapi dolgaikat. A gyermekeknek azonban arra is szükségük van, hogy utat mutassanak nekik.

Rák

A kényelem és a komfort sokat jelent a számodra. Megpróbálod mindentől megvédeni a gyermekeid, ami nem biztos, hogy jó megoldás. Nehezen érted meg, hogy önálló személyiségek, te mindig mindentől próbálod megvédeni őket, hogy megelőzd a lehetséges gondokat. A gyermekeknek azonban egy kis térre is szükségük van, néha hagynod kell, hogy azt tegyék, amit szeretnének. A gyermekeid számodra a legfontosabbak, mindent jóindulatúan teszel.

Oroszlán

Fontosnak tartod, hogy legyen energiád arra is, hogy magaddal foglalkozz. Erős és határozott ember vagy, erre neveled a gyermekeid is. Szeretnéd, ha megállnák a helyüket a világban, ezért arra törekszel, hogy önálló felnőttekké váljanak. Neked bármit elmondhatnak, mindig mellettük állsz. Ha valaki bántja a gyermekeid, te ott vagy és megvéded őket, fontosnak tartod, hogy megmutasd, hogyan lehetnek sikeres felnőttek.

Szűz

Kedves, de kissé feszült ember vagy. A gyermekeid folyton véded, néha túlságosan is. Arra törekedsz, hogy mindent előteremts nekik, de hajlamos vagy túlságosan elkényeztetni őket. Nem akarod elfogadni, hogy a gyermekeid önálló emberek, úgy érzed neked kell babusgatni őket. Amikor ideges vagy, jobb ha mindenki hagyja, hogy megnyugodj. Ha megérted, hogy a gyermekek megnőnek és szükségük van rád, de néha egyedül  szeretnének döntéseket hozni, akkor sokkal nyugodtabb és vidámabb leszel.

Mérleg

Te kissé akaratos és olykor hisztis ember vagy, de ezt megpróbálod különválasztani a gyerekneveléstől. Arra törekszel, hogy a gyermekeid ne tapasztalják meg, milyen is vagy, amikor ideges vagy. Nem szereted a határokat, ezért lehet, hogy a gyerekeket is túlságosan nyitottan neveled, pedig szükségük lenne arra, hogy utat mutass nekik. Meg kell tanulnod, hogy fontos időnként korlátozni a gyermekek vágyait, mert nem biztos, hogy más is olyan elnéző lesz velük, mint te. Ha megérted, hogy a gyermeket nemcsak kényeztetni kell, sokat segítesz nekik.

Skorpió

Erős és magabiztos ember vagy. A gyermekeid is arra neveled, hogy erősek és magabiztosak legyenek. A feszült természeted nehezen tudod legyőzni, de mindent megteszel azért, hogy a gyermekeid ne ismerjék meg a rossz oldalad. Kitartó vagy és nagyon szereted a családod, de néha szükséged van rá, hogy magaddal foglalkozz, nem akarod feláldozni önmagad a szeretteidért. A gyermekeid mindent megkapnak tőled, de ne felejtsd el, hogy nem elég, ha mindent biztosítasz nekik.

Nyilas

Kíváncsi és állhatatos ember vagy, soha nincs nyugtod. A gyermekeid arra neveled, hogy felfedezzék a világot és ezért ők hálásak is lesznek neked. Arra tanítod a gyerekeket, hogy megvédjék magukat, ne hagyják, hogy bárki is megbántsa őket. Néha nagyon engedékeny vagy, máskor túl sok mindent szeretnél elvárni a gyermekeidtől, ezért nem tudják, mikor mit akarsz. A család nagyon fontos számodra, de tudod, hogy magaddal is törődnöd kell.

Bak

Nyugodt és magabiztos ember vagy. A gyermekeid nagyon vidáman nőnek fel, mert te szeretnéd megteremteni az otthon melegét. Fontosnak tartod, hogy mindig kellemes környezetben éljenek, néha azonban megfeledkezel arról, hogy a kicsiknek nevelésre is szükségük van. Nagyon kedves anyuka vagy, de gyakorolnod kell azt is, hogy te vagy a felnőtt, aki példát mutat a gyerekeknek, hogy később nélküled is sikeresek lehessenek a mindennapokban.

Vízöntő

Nyitott és vidám ember vagy. A gyermekeid örülnek neki, hogy szinte mindig jókedved van, de azt nem tudják, hogy sokszor te is fáradt és gondterhelt vagy, mert azt akarod, hogy nekik boldog gyermekkoruk legyen. A gyerekeket helyezed előtérbe, ezért néha meg is feledkezel magadról. Szánj egy kis időt magadra is, mert egy nyugodt és felfrissült édesanya a gyermekeivel is sokkal türelmesebben tud viselkedni.

Halak

Érzékeny és kiegyensúlyozott ember vagy. A vidám és boldog gyermekkort sokra becsülöd, ezért mindig arra törekszel, hogy a gyermekeidnek mindenük meglegyen. A boldogság azonban nem csak az anyagiaktól függ, próbálj meg a gyermekeiddel többet játszani, vagy egyszerűen csak több időt tölteni velük. Mutasd ki a szereteted, ne hagyd, hogy a kötelességeid felemésszék az értékes időd.