A nagyi mondta nekem egyszer: Tartsd távol magad a túl heves férfiaktól!

Vigyázat, a szöveg obszcén kifejezéseket tartalmaz!

A nagyi mondta nekem egyszer:
„Kislányom, kedvesem, kevés herceg van, és azok nagyon szeretik magukat és sárkányaikat. Ezek meg is találják a maguk bolondját, az olyan lányokat, akik nem tudnak maguktól kijönni a szarból, és csak a fehér Mercedesről álmodoznak. Neked erre van szükséged? Inkább válassz magadnak egy jó fiút, aki minden bizonnyal vásárol neked bármilyen típusú és színű autót. És a fizetését is hazaviszi, nem prostikra és egyéb hülyeségekre költi el.”

A nagyi mondta:
„Tartsd távol magad a túl heves férfiaktól! Nem várhatsz tőlük semmi mást, csak fejfájást és megannyi gondot. Bennük haszontalan és pusztító tűz van. Nem melegít, lehetetlen főzni rajta, nem olvasztja a jeget. Csak mindent elront. 

A nagyi mondta:
„Ha valakit elküldenél a jó büdös francba, akkor ezt ne csak úgy önmagában tedd. Adj neki konkrét úti célt, rajzolj neki térképet, adj neki egy mágikus gombolyagot vagy ilyesmit. És mindenképpen ügyelj arra, hogy el is érje a célállomását.

A nagyi mondta:
„Soha ne vonj le hirtelen felindulásból következtetéseket, sose hozz durva döntéseket. Ülj le. Ülj egy kicsit. Hallgass valami jó zenét, egyél valami ízletes ételt, mosolyogj és hidd el, hogy ezen a ponton semmilyen döntést nem kell hozzál.

A nagyi mondta:
„Ha a környezetedben mindenki azt mondja egy emberről, hogy seggfej, ne hidd el egy szót sem. Mindig megvan az a lehetőség, hogy egyszerűen csak irigylik őt. Igyál meg vele egy kis bort, és amikor már mindketten matt részegek vagytok, megtudhatod az igazságot: iszol máskor is vele, vagy sem.”

A nagyi mondta:
„Ne vegyen részt hülye vitákban a vallás, a politika vagy a szexuális kisebbségek témaköre. Soha nem fogsz tudni meggyőzni olyan hülyéket, akik ilyen témákban vitát nyitnak. Az ilyen vitákba belefolyni azért is kár, mert nem csak, hogy vesztes pozícióból indulsz, de még téged is hülyének fognak tekinteni.”

A nagyi mondta:
„Nem kell jónak lenned. A jó egy viszonylagos fogalom, és mindenki mást ért alatta. Azonban légy objektív és tisztességes.

A nagyi mondta:
„Mindig három lehetőséget adj az embereknek. Mert ezt a három esélyt nem nekik, hanem magadnak adod. Adj esélyt magadnak, ne hagyj ki valami fontosat, ne tedd magad tönkre, tanulj valami újat. De ha három esélyt adtál és azzal sem élt, akkor nyugodtan elküldheted a fenébe, és soha ne merj visszamenni hozzá.”

A nagyi mondta:
„Légy büszke. De ne légy arrogáns. A büszkeség méltóságot teremt neked. Méltósággal kérj elnézést, ha hibáztál. Méltósággal fogadd el te is az őszinte bocsánatkérést. Méltósággal adj szót másnak is. Nem méltó hozzád, hogy olyan arrogáns személy legyél, aki a legjobbnak tartja magát.”

A nagyi mondta:
„Ne félj, hogy ellenségeid lesznek. Szükséged van rájuk, motiválnak téged. Vigyázz azonban arra, nehogy hamis barátaid legyenek, mert ők csak összezavarnak és lehúznak, visszatartanak. (Az ilyeneket küld el melegebb éghajlatra…)”

A nagyi mondta:
„Csak ülj le a partra és várj. Az idő olyan erőforrás, amely képes megoldani mindent és mindig.” Forrás