Minél több pénzt költesz a szerelmedre, annál gazdagabb leszel!

“Egy férfinek költenie kellene a szerelmére!” – ezeket a szavakat egy sikeres üzletembertől hallottam. Nemrég egy másik üzletember pedig azt mondta – ” Minél többet költesz a szeretett nőre, annál gazdagabb leszel!”

Több kultúrában is azt tartják, hogy a szeretett nőre pénzt kell áldozni. Miért? Mert a nő a férje hercegnője, minél jobban érzi magát, minél boldogabb, annál boldogabbá teszi a férjét is. Ha egy nő boldog, a férje sikeres és szerencsés lesz! A nő külseje, a kommunikációja és az öltözködési stílusa sok mindent elárul a férjéről.

Egy szerető férj nem sajnálja a pénzt, ha az ő drága feleségéről van szó. Egy szerető férj nem fukarkodik, ha ajándékokat kell vennie a feleségének. Mert a férj tudja, ha fukarkodik és nem teszi boldoggá a feleségét, akkor ő sem lehet sikeres. De minél jobban kényezteti és szereti a feleségét, a nő annál jobban kivirágzik és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye őt. A férj ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb és sikeresebb lesz.

Az a férfi aki nem akar gondoskodni a feleségéről, családjáról az csak nehezen lesz sikeres az életben. Ha a férfi arra törekszik, hogy boldoggá tegye a szerelmét, akkor ő is mindent megkap majd a feleségétől amire csak vágyik. Ezáltal bevonzza a pozitív dolgokat.

A nő nem olyan mint a férfi, több törődésre van szüksége. Ha egy nőnek megadjuk a szerelmet, a kedvességet, a kényelmet, az anyagi biztonságot, akkor nagyon hálás lesz. Egy nő akkor tud a leginkább kibontakozni, ha mindezek megvannak és persze a kimondott szavakra is figyeljünk, mert az ajándékok semmit nem érnek, ha azokat nem kedvességből, szeretetből adjuk.

A lányoknak is meg kell tanulniuk, hogy ők azok akik nem kérnek, de örömmel adnak, ők azok akik képesek megbocsájtani, várni, hinni.

Minden boldog és sikeres férfi egy boldog nő társa!