Egy nő 50 éves kor felett a legbámulatosabb! Hogy miért?

Már megszoktuk azt, hogy eltűnnek az emberek a tévéképernyőről, de egy ideje már úgy tűnik, hogy egy egész generáció eltűnt.

Mi pedig úgy teszünk mintha semmi sem történt volna, eltűnnek az 50 év feletti nők. Ők eltűntek a tévéképernyőről, már nem járnak moziba, nem mennek el egy előadásra, nem utaznak, nem mennek a tengerpartra nyaralni.

Vajon hol vannak? A kórházakban tartják őket, vagy a piacon esetleg a lakásokban? Ezek a nők sebezhetőek, ritkán mennek ki a házból, eltűntek. Úgy gondolják, hogy rájuk már nincs szükség. Egy egész generáció eltűnt és senki sem kérdezi meg, hogy hol vannak, hanem együttesen azt skandáljuk “A gyerekek a jövő”.

Nem, nem a gyerekek a mi jövőnk, hanem ezek a nők, mert ez a jövő ami vár ránk. Minden karrier, minden hirdetés, a fiatal nők tökéletes alakjára van kitalálva és több millió őszhajú nő egyszerűen eltűnt. Miért?

A fiatal lányok vajon miért nem ijednek meg ettől a képtől? Hiszen ugyanez vár rájuk a közeljövőben. A fiatalok ezen a gondolaton felháborodhatnak” Vajon nem érdemeljük meg ezt a figyelmet?” De megérdemlitek, és mi is megérdemeljük.

A férfiak elméjét telebeszélték azzal, hogy a nők gyönyörűek és csinosak kell legyenek. Arról azonban nem beszél senki, hogy egy nő okos, talpraesett, kedves, türelmes kell legyen. Mi figyelmen kívül hagyjuk azokat a nőket, akinek van stílusa, ízlése és tudják mit jelent az elegancia és a nőiesség.

Ezenkívül pedig tudják a legfontosabb dolgokat is azt, hogy mit jelent nőnek, anyának és igazi nagymamának lenni. Az elveszett generáció pedig értékes embereket nevel. Ők szeretik a humort, a művészetet és mindent ami szép és arra is képesek, hogy a meglátásukat átadják a férfiaknak.

A nyáron voltam egy koncerten ahol volt szerencsém látni ezt a generációt, elegáns, szép nők akiket csak csodálni lehet. 55 – 85  év közötti hölgyek akik tapsoltak, jókedvűek voltak, táncoltak és viccelődtek, mindezt jóérzéssel tették, ami ma már ritkaság.

Olyan volt mintha egy mesében lettem volna, sok csodálatos, félelem nélküli nőt láttam, olyanokat akinek személyisége van és tiszteletreméltóak.

Kedves 50 feletti hölgyek, ne rejtőzzetek el többé, nekünk szükségünk van rátok.